Wie zijn wij


Wander

Ik ben Wander; energiek, hooggevoelig en oplossingsgericht. Geboren in 1982, met Amanda getrouwd in 2012 en sinds 2014 ben ik trotse vader van onze dochters Mayana (3) en Masha (0).

 

Sinds ik mij kan herinneren ben ik hooggevoelig en spiritueel (helderzien,-weten, -voelen en -horen), dit heeft voor vele uitdagingen en leermomenten gezorgd in mijn leven. Deze eigenschap heb ik nu omgezet in mijn meest krachtige tool, waarbij ik een ander kan coachen. Invoelen, aanvoelen en ervaren van het gevoel en de emotie van een ander, 'helderweten' wat in een ander leeft. Maar ook contact met de 'andere wereld' leggen, boodschappen die ik binnenkrijg van engelen, gidsen of overleden zielen overbrengen op jou ter bevordering van jou groei behoren tot mijn passie en vaardigheden.

 

Er zijn verschillende opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd voor persoonlijke ontwikkeling, zoals; tussen 2003 en 2012 regelmatig bezoeken van een hoogstaand medium voor hulp en sturing in mijn leerproces, een cursus 'Intuïtieve ontwikkeling' (2011) een cursus 'Personal Clearing' (2016), Akasha Kronieken lezen (2016) en Trifold Sequensing Systems (2017)

Ik ben net (2018) begonnen aan de opleiding Kindercoaching. Wil je meer weten? Bel of mail mij!

 

 

Amanda

Ik ben Amanda; rustig, krachtig, sensitief en aanvoelend.

Geboren in 1987, met Wander getrouwd in 2012 en sinds 2014 ben ik trotse moeder van onze dochters Mayana (3) en Masha (0).

 

Naast verschillende 'reguliere' opleidingen, heb ik een aantal leuke en interessante cursussen gevolgd zoals;

'Intuïtieve ontwikkeling' (2011), 'Creatieve therapie' (2016), en een opleiding 'Mindfulness based cognitive therapy' (2015), Akasha Kronieken (2017), opleiding coach Spirituele Kinderwens (september 2018), trainingsweekend opleiding Adoula (november 2018)

 

Tijdens een coachingssessie voel ik wat jij nodig hebt, waar nog sturing nodig is en waar mogelijke blokkades liggen. Tijdens een meditatiesessie voel ik waar de aandacht nodig is.

Ik voel, weet, zie en hoor wat in een ander leeft. Dit is mijn krachtigste tool in mijn werk. In mijn leven.

Daarom maak ik van mijn passie om anderen te laten stralen; mijn werk!

 

Op aanvraag is het mogelijk om een persoonlijke meditatie te ontvangen, gecreëerd en ingesproken door mij.

 

 

Allebei hebben wij een pedagogische achtergrond. Amanda is van 2007 t/m 2009 werkzaam geweest in de kinderopvang en vanaf 2009 tot heden in de gehandicaptenzorg.

Wander heeft zich vanaf 2011 om laten scholen en is in de gehandicaptenzorg gaan werken. We genieten erg van het werk wat wij doen en door de jaren heen hebben wij flink wat ervaring opgedaan.

 

Bijzonder buitengewone samenwerking
Met alles wat we meegemaakt en vooral geleerd hebben kunnen we jullie verder helpen. Daar hebben we allebei onze eigen methodes voor en we delen er een aantal. We consulteren elkaar (onder toestemming van persoon in kwestie) als we een breder inzicht nodig hebben in een situatie. We vullen elkaar aan met onze eigen unieke behandelingen en vormen van coaching. Zo werken we als een team met jou samen aan het te behalen resultaat.

Dat is wat Buitengewoon buitengewoon bijzonder maakt.