Klantervaringen


Commentaren: 11
 • #11

  Miranda (woensdag, 22 november 2017 11:00)

  Akasha kronieken reading met Amanda:
  Vanaf het moment van binnenkomst voel je je gelijk op je gemak. Heel fijn.
  Amanda gaf mij tips mee over mijn zoon. Over alles laten stromen via mn hartchakra. Idd dat gaat mij gemakkelijk af en hoe sterk het word ontvangen.
  Ik ontving ook inzichten over mijn tweeling straal en ziel. Helder. Ik heb mooie tips gehad.
  De week na de reading is er veel gebeurd. Allereerst heb je mij zo in mijn kracht gezet Amanda. Giga! Zo blij mee. Krijg zoveel door. En wauw, wat ik vraag aan mn gidsen tijdens t geven van een healing ze helpen mij overal bij. Heel fijn.
  Hartelijk dank voor alles!

 • #10

  Eleonora (donderdag, 16 november 2017 18:37)

  Opening van de akasha kronieken was voor mij een hele fijne bevestiging die ik mocht krijgen voor wat betreft mijn zielsmissie en dat voelde supergoed voor mij.

 • #9

  Jos (woensdag, 10 mei 2017 19:47)

  Een sessie met Wander van Hinsberg.

  Het begin van een sessie is altijd spannend omdat je niet bekend met de Akasha Kronieken.
  Wander stelt je gerust met zijn mooie rustgevende muziek, en start de sessie vanuit het hart met een meditatie, ingesproken door zijn vrouw Amanda.
  Je komt in de rust en gedachten verdwijnen langzaam.
  Je kan de meditatie prettig volgen door de rustige stem die Amanda bezit.
  Ze neemt je mee, pakt je gelijk op en is mooi vanuit het hart en ziel gesproken.

  Het vervolg van de sessie is dat Wander afstemt op jou geboorte namen en contact maakt met de Akasha Kronieken.
  Die voelt heel goed en zuiver, dit doet hij op een manier die meesterschap waardig is.
  De opening van Wander en de stilte daarna laat hij je het volle licht opnemen van al wat is en de beelden komen vanzelf, je mag voelen en ervaren.
  Als de sessie aan het einde is ervaar je het prachtige vredige/helende gevoel.
  Bijkomen van de sessie en in alle stilte na voelen is een mooie en prettige manier om af te ronden om in het hier en nu te komen.
  Wander verteld op een warme liefdevolle manier wat hij heeft doorgekregen van de Akasha Kronieken en beantwoord eventuele vragen.
  De boodschap is duidelijk en helder en inzichtelijk en goed te volgen.

  De manier waarop Wander dit doet is met veel passie, zuiverheid, licht en liefdevol.
  In volledig meesterschap diepe dankbaarheid naar jou, Wander.

  Al met al een mooie prettige zuivere liefdevolle sessie.
  Bedankt Wander en Amanda voor deze sessie.

  Liefdevolle groet vanuit het hart , Jos

 • #8

  Femke Hille (maandag, 01 mei 2017 20:57)

  Lieve Amanda,
  Ik ben jou heel dankbaar. Terwijl ik dit schrijf ontroerd en raakt ons contact mij.
  Rond een eerste contact die ik had met een man, waar ik helemaal van slag van was, las ik één van jouw posts op LinkedIn en moest huilen. Jij en deze man herinnerde mij aan het gemis. Ik ben een sterke alleenstaande gelukkig gescheiden moeder die geniet van het leven. Jij zag direct hoe ver ik al was op mijn ontdekkingspad van liefde en zelfliefde. Wat fijn dat jij het zag.
  Door jouw rust, vertrouwen en diepe weten kon jij mij helpen. Jij hielp mij bij het durven voelen, bekijken en ervaren van mijn diepe en verdrietige pijnlijke gemis. Het al zo lang moeten missen van mijn tweelingziel. En jij maakte liefdevol ruimte voor de onderliggende angst. Een diepe angst dat hij er dit leven ook niet zou zijn.
  Ter bescherming, om in het moment lekker te kunnen leven had ik het gevoel van gemis en de angst in mijn lijf, genegeerd.
  Jullie, hij in persoon en jij via LinkedIn, maakte het wakker en het was overweldigend.
  Ons telefoongesprek om een afspraak te maken gaf al rust.
  Vlak voor onze werkelijke afspraak had ik mijn stoute schoenen aangetrokken en de man benaderd door hem een bericht te sturen.
  Mijn afspraak met jou is helend geweest. Ik had bevestiging nodig. Ik had het nodig om de angsten aan te durven kijken zodat ik zonder angst zou kunnen reageren op hem. Dank je wel.
  Ik ontmoette hem de volgende dag. Samen naar het strand. Het gevoel is wederzijds.
  De ontmoetingen en gesprekken met hem zijn heel eerlijk en fijn. Onze verbinding is al diep en sterk. We zijn aan elkaar gewaagd. We maken een hoop los bij elkaar.
  Wat nu anders is dan in vorige soulontmoetingen (die ik soulmatties noem) is dat wij beiden lessen bij elkaar losmaken vanuit liefde en verbinding, in tegenstelling tot de strijd die loskwam bij de soulmatties. Ik waardeer en houd van mijn soulmatties, maar is snap nu eindelijk waarom het zo liep zoals het liep, zij tot mijn verleden behoren en zij niet mijn tweelingziel waren.
  Het voelt onvoorwaardelijk met deze man. We vinden het beiden spannend. Want het is zo anders dan wat we uit het verleden kennen. Mijn vertrouwen is hierbij heel diep. Dank je wel voor het openen van dat vertrouwen, waardoor ik nu kan ontvangen.
  Wat doe jij mooi werk! Dikke vette hug!
  Liefs, Femke Hille

 • #7

  Kimberley (maandag, 01 mei 2017 20:55)

  Ik wil hierbij Wander ontzettend bedanken, voor het helpen bij mijn paard. Ik was ten einde raad, wat is er toch met hem? Mijn paard zat totaal niet lekker in zijn vel.
  We zijn naar de kliniek geweest omdat ik dacht dat hij last had van zijn rug. Daaruit bleek dat het niet Zijn rug was, maar een blessure in zijn rechter voorbeen. Niet heel ernstig gelukkig. Een halfjaar Later had ik nog steeds het gevoel dat er iets niet klopte!
  Toen heb ik in eerste instantie Amanda gevraagd of ze iemand wist, die mij kon helpen met "de gedachte" lezen van mijn paard. Omdat je ook vaak hoort over "oplichtings praktijken".
  Uiteindelijk gaf ze aan dat Wander me graag zou willen helpen, hij wilde ook graag eens de Akasha Kronieken van een dier lezen om uit te proberen. Ik heb meteen ja gezegd ik vertrouw zowel Wander als Amanda alles toe.
  Ik mocht wat vragen bedenken. Het eerste wat in me opkwam: is hij wel happy hier op stal, en heeft hij pijn?
  Na de reading vertelde Wander me dingen die waar zijn, echt bizar dat dat kan op afstand. Uiteindelijk gaf bandiet, mijn paard, aan pijn te voelen in zijn linker heup.

  Ik heb er vlak daarna een goede osteopaat bij gehad, en niks tegen haar gezegd over wat Wander mij vertelde. En wonderbaarlijk, ze kwam op precies hetzelfde gebied uit. De heup! Het zat zelfs tegen een ontsteking aan. Wat Wander ook al had aangegeven.
  Ik wist door Wander precies wat ik moest doen, en wie ik er bij moest halen. Ik was zo blij. We gaan eindelijk de goede kant op. Bandiet is weer happy, en ik dus ook.

  Als er nog eens iets is, weet ik Wander zeker te vinden. Natuurlijk is hij geen dierenarts, maar Wander kan je wel de goede kant op leiden.

  Wander nogmaals super super super bedankt.

  Groetjes Kimberley.

 • #6

  Gerardina (donderdag, 02 maart 2017 12:43)

  Amanda het was fijn om de workshop intuïtief schilderen bij jou te volgen. Je bracht ons eerst heerlijk bij onszelf door een heel rustgevende meditatie. Daardoor ontstond ruimte om vanuit mijn intuïtie te gaan schilderen. Er kwam een mooi schilderij uit. Die jij met jouw kennis over kleuren nog heel mooi kon toelichten. Dank je wel ik heb genoten. Gerardina

 • #5

  Monique (zaterdag, 14 januari 2017 21:46)

  Ik heb vorige week bij Wander en Amanda een workshop Intuitief krachtig zijn gevolgd. Het was erg leuk. We hebben veel uitleg gekregen over intuitie en intuitief geschilderd. Later werden schilderijen gelezen door Amanda en de anderen die ook de workshop volgden. We kregen een heerlijke, rijkelijke lunch en daarna kwam het onderdeel Psychometrie aan bod. We hadden allemaal een foto meegenomen in een dichte envelop. De enveloppen werden verdeeld en je wist niet welke foto in de envelop zat. Dat mochten we gaan voelen en alle woorden die in ons op kwamen schreven we op. Een hele bijzondere ervaring was dat! Ik wist niet dat het kon, maar toen we klaar waren maakten we de enveloppen open en alles klopte bij iedereen wat ze hadden opgeschreven. Het was een mooie dag! Nogmaals bedankt Wander en Amanda voor de leerzame workshop!

 • #4

  Roos (woensdag, 23 november 2016 16:35)

  Van amanda en wander een clearing gekregen over ons zoontje. Het hielp ons erg om hem beter te begrijpen. Erg fijn contact en nooit te beroerd om te extra uitleg te geven. Bij vragen werd er of direct antwoord gegeven of even gebeld.

 • #3

  Gwendolyn (woensdag, 23 november 2016 14:44)

  Ik heb de 6-daagse online workshop Intuïtief Krachtig Zijn gedaan. Ik vond het superleuk; elke dag een nieuwe en hele leuke oefening om in contact met je intuïtie te komen. De opdrachten worden zijn makkelijk om te doen. Het creatieve gedeelte in de workshop sprak mij erg aan. Amanda en Wander zijn als coaches heel betrokken, puur en liefdevol. Ze reageren snel op je vragen en ze doen zelf ook mee met de opdrachten.
  Later heb ik nog via Amanda een mooie boodschap gekregen van mijn geleidegids en ik heb ook een op maat gemaakte persoonlijke opdracht gekregen die mij helpt bij mijn spirituele ontwikkeling. Supergoed gedaan en ik raad het iedereen aan!

 • #2

  Merel (maandag, 21 november 2016 12:23)

  Via buiten-gewoon ben ik in contact gekomen voor meditatie. Amanda heeft een aantal meditaties uitgezocht, die bij mij zouden passen. Ook heeft ze samen met mij doorgenomen en geoefend. Vanuit hier heb ik een workshop mindfullness bijgewoond. Amanda heeft een hele fijne stem. Ook zorgde ze ervoor dat een ieder op zijn gemak kon voelen.
  Online heb ik de cursus buitengewoon krachtig gevolgd. Wat ik hierbij fijn vond, was dat met vragen Wander en Amanda vlot reageerden en ook de tijd namen om op je vragen in te gaan. Ook zijn ze zelfs na de cursus nog geinteresseerd in hoe het nu gaat met ieder.
  Erg warme mensen!

 • #1

  Richelle (zaterdag, 01 oktober 2016 20:02)

  Ik ben denk ik een maandje terug in contact gekomen met wander en amanda.
  Ik vertelde waar ik last van had en amanda vertelde dat wander het een en ander kon doen. Ze rade mij aan voor een clearin.
  Dit heeft wander gedaan op afstand en wauw het geen waar ik last van had voelde hij en heeft hij voor mij opgelost. Echt super!