Buitengewoon Bewust Zwanger Zijn


Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Amanda van Hinsberg-Lees en ik breng ouders graag in contact met zichzelf en hun zielskindje (de ziel van de nog ongeboren baby). Wil je meer van mij weten? Klik dan hier....

 

Waarom bied ik dit aan?

Tijdens de zwangerschappen van mijn dochters voelde ik dat ik informatie miste. Er was geen enkel boek wat ik kon vinden, die aansloot bij waar ik behoefte aan had. En dat was een spirituele insteek, mijn kindje leren kennen voordat ze geboren was.

Heb jij dat misschien ook?

Elke dag raak je je zwangere buik meerdere malen aan, in de hoop dat je je baby voelt of dat zij jouw aanraking voelt. Je probeert toch contact te maken. Ik tenminste wel. Je kunt er ook voor kiezen om een echo te laten maken, waarbij je in 3d of 4d stand je kindje vrij duidelijk kunt zien. Vanuit mijn oogpunt vinden baby's dit vaak heel onprettig, aangezien het flink wat straling bevat. Én toen ik mijn jongste dochter mocht bekijken tijdens een 3d echo, zag ik dat haar ziel niet aanwezig was in haar lijfje. Hierdoor leek ze in de verste verte niet op het kindje wat ik zag in mijn visualisaties.

 

Door mijn spirituele kijk op het leven, zie ik een zwangerschap ook heel anders dan sommige anderen uit mijn omgeving. Ik ben mij heel bewust dat deze zielen (onze dochters) ons hebben uitgekozen en wij hun. Net zoals dat onze dochters ons hebben uitgekozen (en wij hun) zodat we een bepaalde steun aan elkaar hebben en bepaalde lessen kunnen leren aan en van elkaar.
En net zoals dat wij onze ouders hebben gekozen en zij hun ouders. En net zoals dat we de familie die aan onze ouders is verbonden zelf hebben gekozen.

 

Wat is een zielskindje?

Een zielskindje is de ziel van je ongeboren baby. Dit kan de baby zijn die in je buik zit, maar ook de ziel van de baby die jouw lichaam vroegtijdig verlaten heeft (miskraam), de ziel van de baby die ooit nog geboren zal worden of de ziel van de baby die altijd bij je is maar niet geboren zal worden in je gezin.

 

De nieuwe tijd en nieuwe aarde kinderen

Er breekt weer een nieuwe tijd aan met een nieuwe stroming kinderen, namelijk; de nieuwe aarde kinderen. Dit zijn zielen die onze aarde komen helpen.

Onze tweede dochter Masha, is zo'n nieuwe aarde kindje.

Toen ik in verwachting was van Masha had ik regelmatig gesprekken met haar ziel, die zich eerst bekend maakte als Serena. In mijn blog heb ik twee van deze gesprekken staan, die kun je hier lezen.

 

Mijn doel is om deze nieuwe aarde kinderen te helpen. De ouders en nieuwe aarde zielen mag ik nog voor de conceptie en de geboorte voorstellen aan elkaar. Een vertrouwensband creëeren, veilige binding starten.

Maar ik mag ook de moeders helpen, want zij die in verwachting is van een nieuwe aarde kindje, zal veel door gaan staan tijdens én na de zwangerschap. Deze kinderen hebben meer ruimte nodig, in en uit de buik. De zwangerschap is van vitaal belang voor deze kinderen. Zij zijn van een zeer sterke energie, vol van liefde. Ook functioneren zij op een hogere frequentie, noem het 5d. Waar wij op aarde vooral nog functioneren op 3d. Vele bewuste mensen zijn bezig naar het 5d te gaan en de nieuwe aarde kinderen kiezen er bewust voor om in gezinnen geboren te worden waar dit bewustzijn al is,  bijna is, of waar een familielid heel bewust is.

Met 3d en 5d bedoel ik de 3e dimensie en de 5e dimensie.

 

Toekomstplannen
In samenwerking met Irene Brockhuis ga ik een workshop creëren over Bewust zwanger zijn. Voorafgaand hieraan zullen we eerst een informatieavond en een informatieochtend plannen, zodat we beter kunnen uitleggen hoe onze (bewuste) visie op een zwangerschap is. 
Ik kan je alvast vertellen dat we tijdens de workshop gaan ervaren welke ziel aan jou verbonden is en we gaan een kijkje nemen in je baarmoeder, bij je baby, voor de vrouwen die in verwachting zijn. (d.m.v. een visualisatie)
Ook zullen we uitleg gaan geven over (hoog)gevoeligheid tijdens je zwangerschap, energie/aura van jou en je baby, inzicht geven in zwangerschapskwaaltjes (wat je lichaam je verteld en waarom) en we leggen uit hoe je vanuit je intuïtie kunt leven; je hart volgen, doen wat goed voelt en luisteren naar jezelf en je baby. Natuurlijk zal er ook een stuk uitleg komen over de nieuwe aarde kinderen en de 5e dimensie (5d).

 

 

MIJN AANBOD; Spirituele begeleiding tijdens je zwangerschap

Het traject kan gestart worden op elk gewenst moment, maar de voorkeur betreft aan het begin van de zwangerschap. (Nog vóór de conceptie starten met dit traject is ook mogelijk)

Tijdens de zwangerschap zal het contact met de moeder, haar lichaam & ziel én de ziel van het kindje voorop staan. Samen met jullie ga ik in gesprek met jullie zielskindje.

Naast deze zielsgesprekken spreken we regelmatig af om meditatie en mindfulness oefeningen te doen; dit draagt bij aan een rustige geest en een ontspannen lichaam. Je leert allebei mogelijke blokkades herkennen in je lichaam zodat we deze kunnen opheffen. Ademhaling, bewust in het hier en nu aanwezig zijn en in verbinding staan met je lichaam zijn belangrijke aspecten tijdens de zwangerschap en ter voorbereiding op de geboorte van je kindje.

 

 

Zo ziet het traject er ongeveer uit; (je kan zelf kiezen voor meer of minder afspraken en/of afstemmingen. En als je al in verwachting bent, zal het traject logischerwijs bestaan uit minder fases)

 

Kennismakingsgesprek -We starten met een Kennismakingsgesprek waarna we kunnen besluiten om samen te werken tijdens jouw zwangerschap.

 

Fase 1 (nog vóór de conceptie) -bestaande uit;

- Eén afspraak ter voorbereiding op het traject; wat zijn jouw wensen, wat heb ik te bieden en hoe gaan we het traject vormgeven

- Eén zielsafstemming  **

- Eén Akasha reading ***

 

Fase 2 (het eerste trimester van jouw zwangerschap) -bestaande uit;

- Twee afspraken *

- Twee zielsafstemmingen **

- Eén Akasha reading ***

- Eén telefonisch consult ****

 

Fase 3 (het tweede trimester van jouw zwangerschap) -bestaande uit;

- Twee afspraken *

- Eén zielsafstemming **

- Eén Akasha reading ***

- Eén telefonisch consult ****

 

Fase 4 (het derde trimester van jouw zwangerschap; de voorbereiding op de geboorte van je zielskindje) -bestaande uit;

- Twee afspraken *

- Twee zielsafstemmingen **

- Eén Akasha reading ***

- Eén telefonisch consult ****

 

Nazorgfase (tot maximaal vier weken na de geboorte van je kindje)

Tijdens deze fase sta ik paraat om je vragen te beantwoorden via 1 telefonisch consult **** en e-mail. 

Na aankoop van het 'standaard traject' (fase 2 t/m 4) of 'alles-in-één traject' (fase 1 t/m 4) krijg je een zielsafstemming als kraamcadeau.

 

 

* Een afspraak: Een gesprek en/of meditatie/mindfulness/visualisatie sessie.

** Een zielsafstemming: Ik stem mij af op jouw zielskindje, tijdens deze afstemming (het gesprek) kunnen jouw vragen beantwoord worden of verteld je zielskindje iets voor jou. De basis van elkaar leren kennen wordt hier gelegd. Dit doe ik op afstand, vanuit mijn praktijk. Hier maak ik een verslag van, mail deze naar je toe en vervolgens bel ik jou om deze na te bespreken.

*** Een Akasha reading: ik open jouw Akasha Kronieken waar al je vragen beantwoord kunnen worden omtrent angsten, blokkades, ziekten en meer. Dit doe ik op afstand, vanuit mijn praktijk. Hier maak ik een verslag van, mail deze naar je toe en vervolgens bel ik jou om deze na te bespreken. Lees HIER meer over wat een Akasha reading is..

**** Een telefonisch consult: Deze duurt ongeveer 45 minuten.

 

 

nb De afspraken zullen bij jou thuis plaatsvinden, tenzij anders afgesproken met elkaar.

 

 

Prijzen (alles is ook los aan te vragen, en het is mogelijk een eigen traject samen te stellen)

- Kennismakingsgesprek €55,- (kiezen we voor een samenwerking, dan vervallen deze kosten)

- Een afspraak €55,-

- Zielsafstemming €30,-

- Akasha reading €45,-

- Telefonisch consult €27,50 (45 minuten)

- Reiskosten €0,62 per km (woon je binnen een straal van 5 km, dan reken ik geen reiskosten)

- De nazorgfase is gratis en deze ontvang je standaard bij alle trajecten.

 

Prijzen trajecten

- Mini traject €242,50 (bestaande uit fase 4)

- Kort traject €455,- (bestaande uit fase 3 en 4)

- Standaard traject €697,50 (bestaande uit fase 2 t/m 4)

- Alles-in-één traject €744,75 -> altijd 10% korting (bestaande uit fase 1 t/m 4)

 

Wil je graag meer informatie?

In april of mei 2018 zal er een informatiebijeenkomst zijn in de omgeving van Alkmaar N-H. De precieze datum en locatie is nog onbekend, maar aanmelden is wel alvast mogelijk!

Ook ben ik gemakkelijk te bereiken via e-mail: buiten-gewoon@mail.com

Wil je me liever spreken? Mail dan je naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

 

Regio

Ik ben werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Noord-Holland in een straal van 20 kilometer (vanaf Noord-Scharwoude, onze woonplaats) Alles daarbuiten is mogelijk in overleg.

 

Wegens bevallingsverlof zal ik vanaf 16 april 2018 starten met de trajecten van spirituele begeleiding tijdens de zwangerschap.

 

 

 

Lieve warme groetjes,

 

Amanda

Hierboven: Amanda met baby Masha in de buik, grote zus Mayana ernaast.