Buitengewoon Bewust Zwanger Zijn


Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Amanda van Hinsberg-Lees en ik breng ouders graag in contact met zichzelf en hun zielskindje (de ziel van de nog ongeboren baby).

 

Waarom bied ik dit aan?

Nu ik dit schrijf (november 2017) ben ik in verwachting van een prachtige baby. En net zoals ik bij mijn eerste zwangerschap vond dat ik 'iets' miste aan informatie, zo heb ik dat nu ook.
Door mijn spirituele kijk op het leven, zie ik een zwangerschap ook heel anders dan sommige anderen. Ik ben mij heel bewust dat deze ziel ons heeft uitgekozen en wij haar. Net zoals onze oudste dochter ons heeft uitgekozen (en wij haar) zodat we bepaalde steun aan elkaar hebben en bepaalde lessen kunnen leren aan en van elkaar.
En net zoals dat wij onze ouders hebben gekozen en zij hun ouders.

Regelmatig heb ik gesprekken met ons zielskindje, de ziel die verbonden is aan het lijfje in mijn buik.

In samenwerking met Irene Brockhuis ga ik een workshop creëren over Bewust zwanger zijn. Voorafgaand hieraan zullen we eerst een informatieavond en een informatieochtend plannen, zodat we kunnen uitleggen hoe onze (bewuste) visie op een zwangerschap is. 
Ik kan je alvast vertellen dat we tijdens de workshop gaan ervaren welke ziel aan jou verbonden is en we gaan een kijkje nemen in je baarmoeder, bij je baby, voor de vrouwen die in verwachting zijn. (d.m.v. een visualisatie)
Ook zullen we uitleg gaan geven over (hoog)gevoeligheid tijdens je zwangerschap, energie/aura van jou en je baby, inzicht geven in zwangerschapskwaaltjes (wat je lichaam je verteld en waarom) en we leggen uit hoe je vanuit je intuïtie kunt leven; je hart volgen, doen wat goed voelt en luisteren naar jezelf en je baby.

 

Spirituele coaching tijdens de zwangerschap

Het coachingstraject kan gestart worden op elk gewenst moment, maar de voorkeur betreft aan het begin van de zwangerschap. (Nog vóór de conceptie starten met dit traject is ook mogelijk)

Tijdens de zwangerschap zal het contact met de moeder, haar lichaam & ziel én de ziel van het kindje voorop staan. Samen met jullie ga ik in gesprek met jullie zielskindje.

Naast deze zielsgesprekken spreken we regelmatig af om meditatie en mindfulness oefeningen te doen; dit draagt bij aan een rustige geest en een ontspannen lichaam. Je leert allebei mogelijke blokkades herkennen in je lichaam zodat we deze kunnen opheffen. Ademhaling, bewust in het hier en nu aanwezig zijn en in verbinding staan met je lichaam zijn belangrijke aspecten tijdens de zwangerschap en ter voorbereiding op de geboorte van je kindje.

Alle onderwerpen die tijdens de workshop aan bod komen, zullen we ook behandelen tijdens onze afspraken.

 

Akasha kronieken

Binnen het coachtraject zal ik gebruik maken van de Akasha Kronieken. Lees er HIER meer over.

Tijdens een Akasha reading kunnen de volgende vragen beantwoord worden:

- Hoe kan ik mijn kindje straks het beste begeleiden?

- Waarom voel ik al lang een ziel bij mij, maar lukt het niet om zwanger te raken?

- Wie is deze ziel? Heeft hij/zij een naam en wat is de reden dat hij/zij bij mij is?

- Wat zijn mogelijke blokkades of dilemma's die ervoor zorgen dat ik nog niet zwanger ben?

- Wat is voor mij belangrijk tijdens deze zwangerschap?

 

Zielsgesprek met je kindje

Binnen het coachtraject zal ik mij afstemmen op jullie zielskindje. De volgende vragen kunnen mogelijk beantwoord worden:

- Hoe wil hij/zij heten? Welke roepnaam en welke eventuele extra namen?

- Wat heeft hij/zij nodig tijdens de zwangerschap?

- Hoe wil hij/zij geboren worden? Waar? Met wie aanwezig?

- Waar wil hij/zij bij voorkeur slapen na de geboorte? (denk aan samen slapen of apart slapen, wat voor bedje en hoe moet het bedje staan?

- Wat is zijn/haar voorkeur voor voeding? Hoe kun je samen tot een compromis komen? (denk aan borstvoeding, poedermelk van koe, geit, of anders)

- Wat is zijn/haar missie op aarde? Wat komt hij/zij brengen of doen?

- Wat wil hij/zij leren van mama, papa, broers en/of zussen?

- Wat komt hij/zij jullie leren?

 

Meditatie en Mindfulness

Een prettige manier om goed in contact te komen met je lichaam is door middel van meditatie en mindfulness. Door simpele oefeningen leer je heel bewust te zijn van het hier-en-nu, in dit moment. Je leert signalen van je lichaam herkennen en bij momenten van stress en/of zorgen kun je gemakkelijke technieken toepassen om weer tot rust te komen.

 

N.B. Het is ook mogelijk voor alleenstaande ouders om dit traject te volgen.

 

Los van de meditatie en mindfulness ben ik groot fan van visualisaties en affirmaties. Tijdens een visualisatie zie je een gewenste situatie voor je alsof het al zo is. Ook kun je in een visualisatie (een visuele vorm van meditatie) zelf je zielskindje gaan leren zien.

Affirmaties zijn heel prettig om dagelijks te herhalen.. Voorbeelden hiervan zijn; "Ik ben een goede moeder" en "Mijn lichaam is in staat om mijn kindje te voorzien van alles wat zij nodig heeft" en "Mijn baby voelt mijn liefde voor haar, welke dagelijks groeit"

Wil je graag meer informatie?

In april of mei 2018 zal er een informatiebijeenkomst zijn in de omgeving van Alkmaar N-H. De precieze datum en locatie is nog onbekend, maar aanmelden is wel alvast mogelijk!

Ook ben ik gemakkelijk te bereiken via e-mail: buiten-gewoon@mail.com

Wil je me liever spreken? Mail dan je naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

 

Regio

Ik ben werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Noord-Holland in een straal van 20 kilometer (vanaf Noord-Scharwoude, onze woonplaats)

De afspraken zullen plaatsvinden bij jullie thuis, ongeveer eens per maand.

 

 

Vanaf eind december 2017 ben ik slechter te bereiken ivm onze eigen baby die januari 2018 verwacht wordt. Waarschijnlijk zal ik rond eind februari/maart weer telefonisch te bereiken zijn. Tot die tijd gelieve via de mail.

Rond april/mei 2018 zal ik starten met spirituele begeleiding tijdens de zwangerschap.

 

Het is mogelijk om een zielsgesprek of Akasha reading op afstand aan te vragen (los van een coachtraject).

Voor meer informatie hierover mag je me een e-mail sturen.

 

Lieve warme groetjes,

 

Amanda