Energetische Huisreiniging


Voel je je bekeken terwijl er niemand is?

 

Heb je thuis last van onverklaarbare emoties of emotionele onbalans?

 

Slaap je slecht en heb je rare nare dromen?

 

Heb je lichamelijke klachten zonder duidelijke reden?

 

Zijn er plekken of kamers in huis die een 'zware' of donkere energie hebben of een angstgevoel opwekken?

 

Brengt het gebruiken van witte Salie geen verbetering?

 

Dan is een Energetische huisreiniging de oplossing!

 

Wanneer je één of meerdere van bovenstaande kenmerken ervaart

is de kans groot dat er (aan aarde gebonden) zielen, entiteiten of residue energieën aanwezig zijn in je huis .

 

Zielen en entiteiten kunnen meeliften, genodigd of ongenodigd binnen dringen of al aanwezig zijn wanneer je een woning betrekt.

 

Residue energie is een overblijfsel van een geschiedenis of gebeurtenis die zich in je huis heeft afgespeeld of de energie/karakter/uitstraling van eerdere of huidige bewoners. De muren hebben deze energie is als een bandrecorder opgeslagen in de ruimte en herhaald zich oneindig tot het weggehaald word.

 


Wanneer kan je een huisreiniging inzetten?

Huisreinigingen kan je doen voordat je een woning betrekt zodat je zeker weet dat jij alleen, met partner of gezin degene zijn die de woning bewonen, of wanneer je merkt dat er iets niet goed is of plotseling veranderd in je huidige woning.

 

kenmerkend bij personen

Wat kenmerkend is voor een woning onder invloed is dat mensen die er wonen drastisch kunnen veranderen. De verandering die iemand ondergaat hangt af van meerdere factoren, de aard van wat er aanwezig is, hoe beïnvloedbaar iemand is,

het doel van de aanwezige energie en de kracht die de energie bezit.

Er kunnen veranderingen in het gedrag optreden die je eerder nog niet gezien hebt bij jezelf of de ander als, boosheid, angsten, liefdeloos of begripsloos naar anderen, apathisch zijn, lichamelijke klachten, euforie en zelfs lichamelijke ziektes. Deze klachten kunnen buitens huis of specifieke ruimte ook zo weer over zijn, maar dat is per situatie verschillend..

 

Kenmerkend voor woningen of ruimtes

Het voornaamste gevoel is vaak dat jij je niet, of plots niet meer, op je gemak of thuis voelt in je huidige woning. Bij het betrekken van een nieuwe woning is dat lastiger omdat je dan nog niet gewend bent aan het huis. Dan zal je waarschijnlijk eerder een gevoel van 'er klopt hier iets niet' overkomen.

Het kan zijn dat één of een aantal kamers zijn die niet goed of donker aanvoelen, een drukkende sfeer aanwezig is of het hele huis/pand die onder een sluier lijkt te liggen. Je kan in bepaalde ruimtes of hele huis zomaar last krijgen van lichamelijke klachten die bij het uitlopen van de ruimte of huis/pand als sneeuw voor de zon verdwijnen.


Mijn methode

 

 

Via ons contact formulier, telefoon of onze Facebookpagina (via privé bericht) kan je mij, Wander, vrijblijvend je vraag stellen of situatie omschrijven en gaan we samen kijken hoe we verder gaan, dat is per situatie verschillend.

 

 

Ik werk puur met energie en de Akasha Kronieken. Door weg te halen wat 'rondhangt' in de ruimte en het volledig zuiveren van actieve en residue energie uit alle vertrekken van het huis of pand, en zo nodig ook de mensen die er wonen of ruimte betrekken komt alles weer in een neutrale toestand. Als ik, met hulp van de engelen, alles opgeruimd heb sluit ik de ruimtes af zodat er geen nieuwe 'narigheid' terug kan keren.

 

Het lezen van de Akasha Kronieken van een woning geeft informatie over wat er gebeurd is in de woning of wat er zich op die plek afgespeeld heeft voordat de woning gebouwd werd wat van invloed is op de sfeer en wat de doelstelling van het huis is.

 

 Het kan ook zijn dat iemand die woning of ruimte betrekt een lek of portaal vormt, ik zal die persoon dan helpen deze te sluiten.   

 

Entiteiten haal ik weg met de Clearingstechniek en overleden personen geef ik, indien nodig, de kans om aan te geven wat voor hun nodig is om over te kunnen gaan waarna zij de rust kunnen vinden om over te gaan en de rust in huis terug keert.

 

Ik werk niet met witte salie of rituelen, (hiermee wil ik ze niet ontkrachten) puur met intentie, energie en gevoel.