AANBIEDING VAN DE MAAND NOVEMBER

 

 

Wil jij heel graag advies over een persoonlijke situatie waar je even niet uit komt? De hele maand november ontvang je korting op een telefonisch consult met Amanda. Met de code #20%korting krijg je nu 20% korting op een telefonisch consult van 30 minuten. Deze actie is in te zetten voor al je vragen omtrent hooggevoeligheid en spiritualiteit. Denk aan vragen over tweelingzielen en anderen zielsverbindingen of een afstemming op overleden mensen en dieren. Stuur een e-mail naar buiten-gewoon@mail.com om zo snel mogelijk een afspraak te maken!

 

 

Voorwaarden

-De kortingsactie geldt van 01.11.2017 t/m 30.11.2017

-De kortingsactie is alleen geldig op een telefonisch consult van 30 minuten. Na deze 30 minuten betaal je het volledige tarief. (dit dient vooraf besproken te worden)

-Deze actie is van Buitengewoon Spiritueel Energetisch werk & coaching. 

-Om gebruik te maken van de korting dient per e-mail of via onderstaand contactformulier een afspraak gemaakt te worden.

-De afspraak is pas bevestigd nadat betaling binnen is bij Buitengewoon Spiritueel Energetisch werk & coaching. Je ontvangt hiervan een factuur met factuurnummer en het te betalen bedrag.

-Het bedrag van een telefonisch consult bedraagt €22,50. Als je de kortingscode gebruikt, bedragen de kosten van een telefonisch consult €18,-

-Een telefonisch consult kan ingezet worden bij vragen over tweelingzielen en andere zielsverbindingen, vragen over entiteiten, overleden mensen of dieren, engelen en gidsen. Ook voor andere vragen over hooggevoeligheid en spiritualiteit kun je bij Amanda terecht.

-Het is mogelijk om tijdens een telefonisch consult af te stemmen op een overleden persoon, zorg dat je vraag met foto en naam van de persoon 24 uur voor aanvang van de afspraak binnen is bij ons. (per e-mail of via onderstaand contactformulier)

-Afspraken dienen gemaakt te worden in de maand november 2017. Na deze maand vervalt de kortingsactie. Om gebruik te maken van de actie stuur je een e-mail of reageer via onderstaand contactformulier met als onderwerp #20%korting naar buiten-gewoon@mail.com Wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur reactie krijgt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.