Ervaringen van onze cliënten


Commentaren: 7
 • #7

  Lisette (maandag, 08 oktober 2018 13:08)

  Een tijdje geleden kwam ik bij Amanda terecht omdat ik met een stukje in mijn proces worstelde en ik daar met mijn eigen methodes niet bij mocht komen.
  Toen ik het aanmeldingsformulier invulde voelde ik al een zekere spanning.
  Toen ik het verslag van Amanda door las barste ik in een dikke huilbui uit en kreeg kippenvel ten teken dat het klopte.
  Het was heel confronterend en tegelijkertijd heel helend en nu achteraf kan ik zeggen dat het me rust heeft opgeleverd en een enorme sprong in mijn proces.
  Amanda werkt heel zuiver en helder en durft te confronteren. Dat laatste is nodig voor groei. Nadien heeft ze me heel liefdevol opgevangen dus ik beveel Amanda ten zeerste aan om ook voor jou de Akasha Kronieken te mogen openen en je verder en dieper in je proces te brengen en daarna uiteraard heling geeft.
  Dankbaar! Namaste

 • #6

  Emile Lonnee (donderdag, 17 mei 2018 14:10)

  Wander heeft een evaluatie gesprek bij ons thuis gehouden, adviezen gegeven en ons geïnstrueerd.
  Onze klachten waren dat we door hadden dat er een aanwezigheid was die zich kenbaar maakte, in het verleden hebben wij al eerder ervaring gehad met een huisreiniging en aanwezige entiteiten en zielen, welke verwijderd zijn door een andere energetische werker.
  Door mijn eigen gevoeligheid kon ik Wander op tijd contacten voor het erger en erger zou kunnen worden.
  Wander heeft zeer kundig de huisreiniging uitgevoerd.Vanaf boven in het huis op zolder waar de beste energie van het huis en het meeste licht is.(positieve sfeer)heeft Wander ons als gezin op afstand in bescherming neergezet. is na reinging zolder en trap naar beneden kamer voor kamer ingegaan. Er bleek een ziel van een overleden meisje van 17 jaar oud achter de deur op onze ouder slaapkamer te staan die voor de zwaardere entiteit op een andere (kleine)kamer als zijn ogen werkte.Zij viel voor ons minder makkelijk op dan de veel donkerdere en zwaardere entiteit.Heeft daarna de slaapkamer van onze dochter gereinigd van slechte energie.Daarna heeft Wander op de kleine kamer de zwaardere donkere entiteit aangetroffen die mijn overleden broer als bezit gevangen hield.Wander heeft mijn overleden broer terug gebracht in zijn eigen energie, gereinigd en naar het licht gestuurd met behulp van engelen en Jezus. Wander kreeg hierna gelijk een gevecht met de zware donkere entiteit welke hij won, ook deze entiteit heeft Wander kundig in zijn eigen energie terug gebracht en naar het licht gestuurd( ja ook kwade energieën/entiteiten) komen uiteindelijk uit het licht en moeten daarnaar terug gestuurd worden.
  De basis van deze aanwezigheid van zielen en entiteiten in ons huis ligt ver in ons verleden, ik heb samen met mijn broer als kind glaasje gedraaid hoe dom en onwetend.Ik kan iedereen adviseren begin daar nooit aan je zet een poort open naar alles wat je niet wilt.Mijn broer heeft als kind een entiteit, en misschien wel de bewuste donkere entiteit die de ziel van mijn overleden broer als bezit zag 20 jaar lang gekweld. Mijn broer heeft een lang verleden gehad in de psychiatrie gezeten en uiteindelijk heeft mijn broer zelfmoord gepleegd.
  Dit zat in ons huis het achtervolgde ons vanuit het verleden met welk doel kan ik alleen raden.
  Dankzij Wander heb ik meer inzicht gekregen en hij heeft ons hopelijk blijvend verlost van deze nare entiteit.Hopelijk vind de ziel van mijn broer nu eindelijk zijn verdiende rust.
  Als afsluiting heeft Wander ons huis in een koepel van licht gezet en het huis met behulp van licht en engelen goed afgesloten. alle sporen uitgewist en gereinigd.

  Een ieder die dit leest zal wel denken, en ja je mag sceptisch zijn, helaas is het voor mij en voor mijn gezin de waarheid. We leefden al jaren zo nu en dan in een horror film.

  Wander zal de komende week nazorg geven en een gesprek met ons voeren.

  Heel veel dank namens mijn gezin en mijzelf!

  Emile Lonnee

  Ons huis voelt nu een stuk positiever al blijf je op je hoede.

  Ik dank Wander uit het diepste van mijn hart voor zijn werk en tomeloze inzet , ook namens de ziel van mijn overleden broer!

  Ik wens een ieder die dit leest veel liefde toe en kracht als mens en ziel.

  Bedankt!!!
 • #5

  Mies (zondag, 11 maart 2018 17:22)

  Mijn ervaring met een energetische huisreiniging

  Al een paar maanden hadden we last van nare energieën in huis, de algehele sfeer was kil, twee kamers boven die erg negatief aanvoelden en oplossingen voor problemen die we hadden leken er niet meer te zijn. In de kamer van mijn oudste zoon hing een zware negatieve sfeer en de kamer van mijn jongste dochter was zó negatief geladen dat zij er nog niet wilde spelen, laat staan slapen. Diverse vrienden die op bezoek kwamen wilde haar kamer ook niet in gaan vanwege de lading die aanwezig was. Onze jongste ,1 jaar oude, zoon had allemaal vreemde kwalen en werd steeds zieker tot op het punt dat het ziekenhuis hem op wilde nemen en aan de antibiotica wilde zetten.

  Amanda vertelde me dat Wander me hierbij kon helpen, ik stuurde hem op verzoek een filmpje van ons huis en een foto van alle bewoners. Aan de hand daarvan kon hij het huis en ons allemaal bevrijden van deze nare energie. In zijn feedback gaf hij aan dat in de kamer van mijn jongste dochter een entiteit zat en in de kamer van mijn oudste zoon residuele (achtergebleven) energie aanwezig was.

  Sinds Wander alles heeft weggehaald is de sfeer weer warm en aangenaam in huis en lossen de problemen weer op. Mijn dochter gaat nu zelfs graag op haar kamer spelen en de gezondheid van mijn zoontje herstelde direct, ook werd hij weer zoals ik hem ervoor kende.
  Wij zijn heel erg blij met Wanders hulp!

 • #4

  Miranda (woensdag, 22 november 2017 11:00)

  Akasha kronieken reading met Amanda:
  Vanaf het moment van binnenkomst voel je je gelijk op je gemak. Heel fijn.
  Amanda gaf mij tips mee over mijn zoon. Over alles laten stromen via mn hartchakra. Idd dat gaat mij gemakkelijk af en hoe sterk het word ontvangen.
  Ik ontving ook inzichten over mijn tweeling straal en ziel. Helder. Ik heb mooie tips gehad.
  De week na de reading is er veel gebeurd. Allereerst heb je mij zo in mijn kracht gezet Amanda. Giga! Zo blij mee. Krijg zoveel door. En wauw, wat ik vraag aan mn gidsen tijdens t geven van een healing ze helpen mij overal bij. Heel fijn.
  Hartelijk dank voor alles!

 • #3

  Eleonora (donderdag, 16 november 2017 18:37)

  Opening van de akasha kronieken was voor mij een hele fijne bevestiging die ik mocht krijgen voor wat betreft mijn zielsmissie en dat voelde supergoed voor mij.

 • #2

  Jos (woensdag, 10 mei 2017 19:47)

  Een sessie met Wander van Hinsberg.

  Het begin van een sessie is altijd spannend omdat je niet bekend met de Akasha Kronieken.
  Wander stelt je gerust met zijn mooie rustgevende muziek, en start de sessie vanuit het hart met een meditatie, ingesproken door zijn vrouw Amanda.
  Je komt in de rust en gedachten verdwijnen langzaam.
  Je kan de meditatie prettig volgen door de rustige stem die Amanda bezit.
  Ze neemt je mee, pakt je gelijk op en is mooi vanuit het hart en ziel gesproken.

  Het vervolg van de sessie is dat Wander afstemt op jou geboorte namen en contact maakt met de Akasha Kronieken.
  Die voelt heel goed en zuiver, dit doet hij op een manier die meesterschap waardig is.
  De opening van Wander en de stilte daarna laat hij je het volle licht opnemen van al wat is en de beelden komen vanzelf, je mag voelen en ervaren.
  Als de sessie aan het einde is ervaar je het prachtige vredige/helende gevoel.
  Bijkomen van de sessie en in alle stilte na voelen is een mooie en prettige manier om af te ronden om in het hier en nu te komen.
  Wander verteld op een warme liefdevolle manier wat hij heeft doorgekregen van de Akasha Kronieken en beantwoord eventuele vragen.
  De boodschap is duidelijk en helder en inzichtelijk en goed te volgen.

  De manier waarop Wander dit doet is met veel passie, zuiverheid, licht en liefdevol.
  In volledig meesterschap diepe dankbaarheid naar jou, Wander.

  Al met al een mooie prettige zuivere liefdevolle sessie.
  Bedankt Wander en Amanda voor deze sessie.

  Liefdevolle groet vanuit het hart , Jos

 • #1

  Kimberley (maandag, 01 mei 2017 20:55)

  Ik wil hierbij Wander ontzettend bedanken, voor het helpen bij mijn paard. Ik was ten einde raad, wat is er toch met hem? Mijn paard zat totaal niet lekker in zijn vel.
  We zijn naar de kliniek geweest omdat ik dacht dat hij last had van zijn rug. Daaruit bleek dat het niet Zijn rug was, maar een blessure in zijn rechter voorbeen. Niet heel ernstig gelukkig. Een halfjaar Later had ik nog steeds het gevoel dat er iets niet klopte!
  Toen heb ik in eerste instantie Amanda gevraagd of ze iemand wist, die mij kon helpen met "de gedachte" lezen van mijn paard. Omdat je ook vaak hoort over "oplichtings praktijken".
  Uiteindelijk gaf ze aan dat Wander me graag zou willen helpen, hij wilde ook graag eens de Akasha Kronieken van een dier lezen om uit te proberen. Ik heb meteen ja gezegd ik vertrouw zowel Wander als Amanda alles toe.
  Ik mocht wat vragen bedenken. Het eerste wat in me opkwam: is hij wel happy hier op stal, en heeft hij pijn?
  Na de reading vertelde Wander me dingen die waar zijn, echt bizar dat dat kan op afstand. Uiteindelijk gaf bandiet, mijn paard, aan pijn te voelen in zijn linker heup.

  Ik heb er vlak daarna een goede osteopaat bij gehad, en niks tegen haar gezegd over wat Wander mij vertelde. En wonderbaarlijk, ze kwam op precies hetzelfde gebied uit. De heup! Het zat zelfs tegen een ontsteking aan. Wat Wander ook al had aangegeven.
  Ik wist door Wander precies wat ik moest doen, en wie ik er bij moest halen. Ik was zo blij. We gaan eindelijk de goede kant op. Bandiet is weer happy, en ik dus ook.

  Als er nog eens iets is, weet ik Wander zeker te vinden. Natuurlijk is hij geen dierenarts, maar Wander kan je wel de goede kant op leiden.

  Wander nogmaals super super super bedankt.

  Groetjes Kimberley.