Tweelingzielen

& andere zielsverbindingen


Let op: Per oktober 2018 vervalt dit aanbod

 

Vanaf het moment dat jij je tweelingziel tegenkomt, kan je wereld op z'n kop gaan staan. Er zullen allerlei dingen gaan gebeuren die ervoor zorgen dat oud zeer, trauma's, herinneringen en emoties naar boven komen waarvan je niet wist dat het er (nog) was. Het kan heel magisch zijn om je tweelingziel te ontmoeten, je raakt samen in een stroomversnelling.

Het kan ook minder magisch zijn, helemaal als je niet samen kunt zijn met je tweelingziel.

Al deze pijn, het gemis, het onbegrip, maar ook de band waardoor jij je tweelingziel sterk aanvoelt alsof jullie samen één zijn, kunnen leiden tot een algeheel lusteloos gevoel, alsof de wereld te overweldigend voor je is. Het kan leiden tot negatieve spiralen waar je niet meer uit lijkt te komen.

 

Ik bied coaching aan voor jou, om je te ondersteunen in het proces. Ik luister mee met jouw verhaal en ik voel energetisch welke verbinding of welk proces nu aandacht nodig heeft.

Alleen al door er te zijn, om samen met jou te kijken naar je blokkades en jou te voorzien van tips, adviezen en helderheid, zorgt dit voor groei. Geloof het of niet, na een telefoongesprek met mij zullen er al dingen helder voor je worden.

Samen slaan we bruggen (energetisch) naar heling, naar groei, naar samenzijn of naar begrip en het loslaten van je tweelingziel of zielsverwant.

 

Waar behoefte ligt zal ik tijdens een live coachingsessie Mindfulnesstechnieken en cognitieve therapie gaan toepassen.

Door middel van mindfulness leer je weer in het hier en nu te zijn. Je leert om je bewust te worden van jouw lichaam, wat jouw lichaam je verteld en hoe je jouw blokkades en/of angsten kunt overwinnen.

Je leert de situatie te accepteren zoals deze is, zodat je gelukkiger wordt en meer zult genieten van alledaagse dingen.

Door de focus volledig op jezelf te leggen, vervaagt soms het gevoel wat je van je tweelingziel ervaart.

Door deze mindfulness en meditatietechnieken dagelijks te beoefenen, zul je in een hoger bewustzijn gaan verkeren waardoor het gemakkelijk is om alle gevoelens wat je van jezelf en je tweelingziel ervaart, een plek te geven.

 

Prijzen

Afspraak 1,5 uur €55,-

Belafspraak 30 min €27,50

-per extra kwartier €12,- 

Skype/videogesprek 45 minuten €39,50

prijzen zijn inclusief 21% BTW

Let op: per 10-06-2018 zijn de prijzen gewijzigd.  

En per 1 oktober zal dit aanbod vervallen. 

Informatie over tweelingzielen zal echter blijven staan.  

 

Stuur een email naar contact@buiten-gewoon.com ovv Tweelingzielcoaching

 

 

Tweelingzielen en andere zielsverbindingen zijn begrippen die steeds bekender worden tegenwoordig. Dat komt omdat steeds meer mensen bewuster worden. Bewust worden dat er meer is tussen hemel en aarde.

Ook gaan steeds meer tweelingzielen elkaar 'ontmoeten', samenkomen. We raken naar een hoger bewustzijnsniveau.

 

Tweelingzielen

Over tweelingzielen worden veel dingen verteld en geschreven. Zo zegt de een dat je als ziel, jouw 'zijn', maar 1 tweelingziel kan hebben. Een ander is weer overtuigd dat je meerdere tweelingzielen hebt.

Ik richt mij voor nu op het hebben van 1 tweelingziel.

 

Jouw 'zijn' kun je zien als een plantje. Ooit begon alles met een zaadje welke geplant werd. Uit dit zaadje (1 ziel) groeiden twee plantjes (twee zielen). Deze groeiden ieder hun eigen weg, om zo sneller tot volledige ontwikkeling te komen.

Deze twee zielen hebben ieder een eigen lichaam. En ieder horen ze bij elkaar.

Tweelingzielen leren van elkaar en vullen elkaar aan, meestal lijken ze op elkaar. Toch hebben beiden een eigen karakter en een eigen ik.

Alle tweelingzielen hebben uiteindelijk een gezamenlijke missie op aarde en om deze missie te volbrengen zullen zij ieder hun eigen leer- en bewustwordingsprocessen moeten doorstaan en zo tot volledige heelheid te komen.

 

Tweelingzielen kunnen elkaar ontmoeten in levens. Ik zeg levens, omdat mijn visie bestaat uit heb hebben van meerdere levens. (Incarnatie en re-incarnatie)Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met mij op.

Tijdens zo'n ontmoeting zullen beide zielen zich naar elkaar aangetrokken voelen, ze voelen beide dat 'iets' ze verbindt. Meestal kan één van de twee dit gevoel niet loslaten. Hij of zij zal alleen nog maar bij hem of haar willen zijn. De andere tweelingziel zal dit gevoel niet of nauwelijks zo ervaren.

In de meeste levens kunnen tweelingzielen niet bij elkaar zijn, om welke reden dan ook. Dit kan een flinke impact hebben op het gevoelsleven van een van de twee.

Afwijzing, verlaten worden, alleen zijn.... Het kan, in de meeste gevallen, een diepe imprint hebben in je ziel waardoor je in dit leven vaak het vertrouwen mist in anderen. Je bent bang voor afwijzing, bang om alleen achter te blijven.

Het kan ook zijn dat je je tweelingziel niet tegen zult komen in een leven. Ook dit heeft een reden. Ga er ook zeker niet naar op zoek, want hij of zij komt vanzelf in je leven als de tijd rijp is.

Tweelingzielen komen ook in elkaars leven als broer of zus, opa of oma, vader of moeder, etc.

 

Zodra je in dit leven samen mag zijn met jouw tweelingziel, begint de heftige reis die jullie door de levens heen hebben gemaakt, samen te vallen. Je zult elkaar spiegelen, je zult elkaar triggeren, je zal geen 'normale' relatie hebben. Een liefdesrelatie met je tweelingziel kan zeer explosief zijn. Omdat je elkaar spiegelt en triggert, komt oud zeer boven drijven. Ook zul je (samen) oud karma gaan uitwerken en oplossen. Dit is nodig zodat je jezelf kunt gaan helen.

Vanaf het moment dat jullie beiden voelen dat niets of niemand je meer kan scheiden en je een diep innerlijk weten hebt dat je echt samen mag zijn, zal voor beiden de (spirituele) ontwikkeling razendsnel gaan.

Bij de meeste tweelingzielrelaties ontstaat ook een Kundalini-ontwaking en mag je alles in je systeem gaan verwerken en helen.

 

"Jouw heling is mijn heling"

- Amanda van Hinsberg-Lees

 

 

 

"Jouw heling is mijn heling", is wat ik ervaren heb met mijn tweelingziel Wander. Zodra hij iets heelt in zichzelf, of persoonlijke ontwikkeling en groei doormaakt, gebeurt dat bij mij automatisch ook. En andersom.

Een tweelingzielrelatie is wonderlijk mooi, super intens... Het is vol met diepe dalen, samen en apart. Het is vol met hoge pieken, samen en apart. En je bent er altijd om elkaar te steunen.

Het is niet gemakkelijk, tot je de kunst bezit om het gemakkelijk te maken.

 

Andere zielsverbindingen

Andere zielsverbindingen kunnen zielen zijn uit jouw zielengroep.

Met deze zielen (mensen) heb je meerdere ervaringen uit vorige levens. Stel je komt iemand tegen en je hebt direct zo'n gevoel: "ik heb jou eerder gezien. Ken ik jou ergens van?" Terwijl je zeker weet dat je deze persoon in dit leven nog niet eerder hebt gezien of gesproken.

Deze ontmoetingen kunnen, net als bij het ontmoeten van je tweelingziel, heftige emoties en gevoelens veroorzaken.

 

 

Warme groetjes,

 

Amanda