Buitengewoon Bewust Zwanger Zijn


 

Wie ben ik?
Ik ben Amanda en ik zorg voor spirituele begeleiding tijdens je zwangerschap. Ik begeleid niet alleen jou als mama, maar ook jouw baby, je partner en mogelijke broertjes en/of zusjes.

Ben je zwanger en wil je graag wat vragen of vertellen aan je baby?
Met een zielsafstemming kan ik een gesprekje aangaan met jouw zielskindje (baby).

Tijdens een zielsafstemming ga ik een gesprek aan op zielsniveau.
Een zielskindje is de ziel van je ongeboren baby. Dit kan de baby zijn die in je buik zit, maar ook de ziel van de baby die jouw lichaam vroegtijdig verlaten heeft (miskraam), de ziel van de baby die ooit nog geboren zal worden of de ziel van de baby die altijd bij je is maar niet geboren zal worden in je gezin.

Een zielsafstemming is een zuiver gesprek tussen mij en jouw zielskindje.

 

Probeer je zwanger te worden?
Probeer je zwanger te worden en lukt het niet? Dan kan ik een zielsafstemming doen om te vragen of er een zieltje is die bij jou geboren wil worden of wat de reden is waarom het niet lukt. Wat ook mogelijk is, om een Akasha reading te doen op jou om te vragen of er blokkades zijn waardoor het niet lukt om zwanger te worden en hoe je (evt met behulp van mij) blokkades kunt opheffen.

Heb je bepaalde trauma's die ervoor zorgen dat zwanger worden moeizaam gaat, of zorgen voor (veel) angsten tijdens je zwangerschap, dan kan een TSS behandeling deze lading weghalen.


Heb je onlangs een miskraam gehad of is je baby gestorven in je buik?
Ook dan kan ik iets voor je betekenen door middel van een zielsafstemming.

 

De Nieuwe Tijd & Hoogbewuste lichtkinderen

Er breekt weer een nieuwe tijd aan met een nieuwe stroming kinderen, namelijk; Nieuwe Aarde Kinderen. Ik noem ze hoogbewuste lichtkinderen omdat ze allen een hoog bewustzijnviveau bezitten en veel licht en liefde uitstralen. Dit zijn zielen die onze aarde komen helpen.
De Nieuwetijdskinderen, Indigokinderen, Sterrenkinderen, Kristalkinderen en Regenboogkinderen zijn ze voorgegaan. Weet je dat jij waarschijnlijk ook een Indigo of Kristalkind bent?

Onze tweede dochter Masha, is zo'n hoogbewust lichtkindje. In een afstemming aan het begin van mijn zwangerschap heeft Masha verteld dat zij een soort Ijskristalkind is. In een afstemming van een luisterkindwerker (juni 2017) kwam naar voren dat Masha inderdaad een Kristalkind is, van een uniek soort.

Toen ik in verwachting was van Masha had ik regelmatig gesprekken met haar ziel, die zich eerst bekend maakte als Serena. In mijn blog heb ik twee van deze gesprekken staan, die kun je hier lezen.

Mijn doel is om deze hoogbewuste lichtkinderen en hun ouders te helpen. De ouders en kinderen mag ik nog vóór de conceptie en geboorte voorstellen aan elkaar. Een vertrouwensband creëren, veilige hechting starten.

Veilige hechting is zó belangrijk

Doordat je baby en jij al een band hebben gecreëerd tijdens de zwangerschap, is het voor je baby iets makkelijker en fijner om geboren te worden. De eerste tijd op aarde als baby wordt makkelijker.


"Baby’s zijn er van nature op ingesteld een hechte en liefdevolle relatie aan te gaan met tenminste een persoon. Deze relatie biedt het kindje veiligheid, geborgenheid en voldoening. Hechting speelt een zeer belangrijke rol bij de ontwikkeling van een kind en is essentieel voor een goede emotionele en sociale ontwikkeling." (bron:opvoedadvies.nl)
Soms komt het voor dat de baby en moeder niet bij elkaar kunnen zijn na de geboorte, het is dan geruststellend om te weten dat de meeste hechting al heeft plaatsgevonden in je buik. Het enige wat dan nog nodig is, is elkaar lijfelijk zien, voelen, ruiken, horen en proeven. Daarom ben ik een voorstander van borstvoeding geven. Ook al lukt het niet en stap je over op donormelk of kunstvoeding, blijf tenminste een paar voedingen borstvoeding geven. Als je baby bij je drinkt komt er niet alleen melk bij je baby, maar het zorgt er ook voor dat oxytocine vrijkomt. Een gelukshormoon, wat jou én je baby rustig maakt.
Wist je dat er in moedermelk wel meer dan 100 voedingsstoffen zitten? Klik hier om het verschil tussen borstvoeding en kunstvoeding te zien.

Wat beteken ik voor aanstaande moeders?

Ik mag ook de moeders helpen, want zij die in verwachting is van een Hoogbewust Lichtkindje, zal veel door gaan staan vóór, tijdens én na de zwangerschap. Deze kinderen hebben meer ruimte nodig, in en uit de buik. De zwangerschap is van vitaal belang voor deze kinderen. Zij zijn van een zeer sterke energie, vol van liefde. Ook functioneren zij op een hogere frequentie, onvoorwaardelijke liefde, veelal projectoren van jouw angsten, blokkades en mooie eigenschappen. Vele bewuste mensen zijn bezig naar het 5d te gaan en de Hoogbewuste Lichtkinderen kiezen er bewust voor om in gezinnen geboren te worden waar dit bewustzijn al is,  bijna is, of waar een familielid heel bewust is.


Amanda in opleiding
Aan het einde van dit jaar zal Amanda een opleiding volgen tot Adoula.

Doula - 'Birth Connector' -
'A servant of Spirit who helps with the birthing energies of Spirit.'

 

Een Adoula is iemand die spirituele begeleiding geeft tijdens je zwangerschap. Zij legt het contact met de ziel van het kindje en zorgt zo voor een fijne overgang vanuit de geesteswereld naar onze wereld. Adoula zijn houdt nog veel meer in, denk aan;
* Jou als mama helpen terug in je eigen kracht komen,
* Jou als mama helpen om overtuigingen, angsten en blokkades los te laten
* Helpen bewustwording creëren voor het prachtige proces van zwangerschap en geboorte
* De baby begeleiden naar de aarde, vertrouwen geven bij moeder en baby
* & meer...
Ik werk al als Adoula, het concept is hetzelfde, toch is die extra diepgang precies wat ik zoek.

 

 

 

 

Waarom bied ik Bewust Zwanger Zijn aan?

Tijdens de zwangerschappen van mijn dochters voelde ik dat ik informatie miste. Er was geen enkel boek wat ik kon vinden, die aansloot bij waar ik behoefte aan had. En dat was een spirituele insteek, mijn kindje leren kennen voordat ze geboren was.

Heb jij dat misschien ook?

Elke dag raak je je zwangere buik meerdere malen aan, in de hoop dat je je baby voelt of dat zij jouw aanraking voelt. Je probeert toch contact te maken. Ik tenminste wel. Je kunt er ook voor kiezen om een echo te laten maken, waarbij je in 3d of 4d stand je kindje vrij duidelijk kunt zien. Vanuit mijn oogpunt vinden baby's dit vaak heel onprettig, aangezien het flink wat straling bevat. Én toen ik mijn jongste dochter mocht bekijken tijdens een 3d echo, zag ik dat haar ziel niet aanwezig was in haar lijfje. Hierdoor leek ze in de verste verte niet op het kindje wat ik zag in mijn visualisaties.

 

Door mijn spirituele kijk op het leven, zie ik een zwangerschap ook heel anders dan sommige anderen uit mijn omgeving. Ik ben mij heel bewust dat deze zielen (onze dochters) ons hebben uitgekozen en wij hun. Net zoals dat onze dochters ons hebben uitgekozen (en wij hun) zodat we een bepaalde steun aan elkaar hebben en bepaalde lessen kunnen leren aan en van elkaar.
En net zoals dat wij onze ouders hebben gekozen en zij hun ouders. En net zoals dat we de familie die aan onze ouders is verbonden zelf hebben gekozen.

 


Buitengewoon Bewust Zwanger Zijn

- Spirituele begeleiding tijdens je zwangerschap -

 

Hoe kunnen wij samenwerken?

Graag maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek zodat we kunnen ervaren of het klikt tussen ons.

 

Het begeleidingstraject kan gestart worden op elk gewenst moment, maar de voorkeur betreft aan het begin van de zwangerschap. (Nog vóór de conceptie starten met dit traject is ook mogelijk)

Tijdens de zwangerschap zal het contact met de moeder, haar lichaam & ziel én de ziel van het kindje voorop staan. Samen met jullie ga ik in gesprek met jullie zielskindje.

Naast deze zielsgesprekken spreken we regelmatig af om meditatie en mindfulness oefeningen te doen; dit draagt bij aan een rustige geest en een ontspannen lichaam. Je leert allebei mogelijke blokkades herkennen in je lichaam zodat we deze kunnen opheffen. Ademhaling, bewust in het hier en nu aanwezig zijn en in verbinding staan met je lichaam zijn belangrijke aspecten tijdens de zwangerschap en ter voorbereiding op de geboorte van je kindje.

 

Wil je graag meer informatie?

Ik ben gemakkelijk te bereiken via e-mail: contact@buiten-gewoon.com of tel. 0649356225.

 

Regio

Ik ben werkzaam in Heerhugowaard (nabij het station). De afspraken kunnen ook bij jou thuis plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden.

     

 

 

Lieve warme groetjes,

 

Amanda

Hierboven: Amanda met baby Masha in de buik, grote zus Mayana ernaast.

Download
Uitleg coachtrajecten en tarieven 2018
Tarieven Bewust zwanger zijn 2018.pdf
Adobe Acrobat document 176.6 KB