!Aangeboden per 1 april 2017

De Akasha Kronieken

Het archief van de zielWat zijn de Akasha Kronieken?

Het universum bevat een een geheugen je kan dit geheugen zien als een archief, dit archief heet de Akasha Kronieken.

In dit archief ligt de blauwdruk van jouw ziel opgeslagen,. Alles wat je in eerdere levens op aarde hebt meegemaakt en de doelstelling/pad van je ziel ligt hier opgeslagen. Door contact te maken met jou Kronieken ben ik in staat om levensvragen te beantwoorden die jouw zijn in totaal omvatten. De kronieken zijn een energetisch veld waar alle informatie opgeslagen ligt, het Akasha veld word streng bewaakt door de heren van de kronieken, zie ze als poortwachters. Tussen de Heren van de Kronieken en de Akasha-reader bevinden zich de Meesters, Leraren en Dierbaren van het persoon of dier waarvan de Kronieken worden geopend. Zij geven de informatie door aan de reader die ze hebben verkregen van de Heren van de Kronieken, deze informatie is altijd vanuit het/jouw geheel gezien én altijd passend bij de situatie vanaf het punt waar jij je bevind, en een waar je naartoe wilt. Het doel van de Heren van de Kronieken je Meesters, Leraren en Dierbaren is altijd bedoeld om jou op je hoogst mogelijke potentieel te laten vibreren.


Akasha Kronieken en intuïtie

Er is een zekere vergelijking in de informatie die je vanuit je intuïtie of de Kronieken kan ontvangen. Toch zijn er belangrijke verschillen tussen de twee. Als je jouw gehele zijn/ziel op een podium uitbeeld dan is intuïtie een schijnwerper die een stukje van het geheel kan belichten. Als je via de kronieken gaat kijken verlicht de Heilige Geest of God, het Kosmische Wezen of universum, het hele podium die jouw geheel omvat. Intuïtie is dus in dit moment en de Akasha Kronieken in het geheel.

"een zee aan informatie ligt hier opgeslagen"
"een zee aan informatie ligt hier opgeslagen"

Hoe je vragen aan de Kronieken te stellen?

Om duidelijke antwoorden te ontvangen dienen we ook duidelijke vragen te stellen, of een heldere situatieschets maken van wat bij jou opspeelt. De Kronieken kunnen geen toekomstvoorspellingen doen, om de twee volgende redenen, de toekomst ligt niet vast maar vormt zich uit onze gedachten acties en gedragingen. De tweede reden is dat de Heren van de Kronieken (die de informatie vanuit het Akasha veld doorgeven aan onze Meesters, Leraren en Dierbaren) niet in de aardse tijds en ruimtegeest leven. Des te duidelijker jij je vraag/situatie kan formuleren des te duidelijker je antwoord zal zijn. Maak er dus altijd een hoe, wat of waarom vraag van. Gezien de Kronieken heel persoonlijk zijn kan je ook alleen vragen stellen die jou aangaan. Als je wat over een ander wil weten in een willekeurige situatie kan je enkel vragen wat jouw aandeel in de betreffende situatie is.


Ga jij de verbinding met je ziel aan?


De aangeboden vormen

Een Akasha Reading kan op diverse manieren geschieden, ik bied het in drie vormen aan. Beide vormen op afstand zijn voor mens, dier, woning en onderneming/bedrijf. De live reading is enkel voor mensen beschikbaar.

 

Voor Mensen

Voor jou zijn vragen te stellen op elk vlak waar je maar tegenaan loopt of te maken keuzes, zo lang het maar over jouw leven gaat of over jouw aandeel in een situatie.

 

Voor Dieren

Wat belangrijk is voor onze dieren is dat zij er in toestemmen om hun Kronieken te openen. Je kan dat heel eenvoudig doen door bij het dier te gaan zitten of staan en het voor leggen wat je intenties zijn. Als het dier zich van je afwend of wegloopt is dat een nee, als het dier zich tot jouw wend of toenadering zoekt stemt het toe.

 

Voor Woningen

Door de kronieken van een huis te lezen kunnen de idealen, het potentieel en de waarschijnlijkheden ervan achterhaald worden. Als je mogelijk onverklaarbare activiteiten in huis ervaart of nare energieën dan kan dat achterhaald worden.

Voor het lezen van de Kronieken van een woning is de toestemming van de de huidige eigenaar of huurder nodig.

Wanneer een woning leeg staat is het vrij ze te lezen totdat de woning weer verkocht is, mocht je dus een huis op het oog hebben en graag wil weten wat het verhaal achter de woning is voor je verder gaat is dat te achterhalen.

 

Voor bedrijven

Als je een bedrijf hebt kan je daar ook vragen over stellen aan de Kronieken. Denk dan aan vragen over de werkomgeving, omgang met medewerkers, of mogelijke stappen om te nemen die het bedrijf het meest ten goede komen.

Als je niet de eigenaar bent maar het hoofd van een afdeling binnen een bedrijf kan je enkel over die afdeling vragen stellen.

 

 


Twee Prachtige ervaringen

 

De ervaring van Jos

Het begin van een sessie is altijd spannend als je niet bekend bent met de Akasha Kronieken.

 Wander stelt je gerust met zijn mooie rustgevende muziek, en start de sessie vanuit het hart met een meditatie, ingesproken door zijn vrouw Amanda. Je komt in de rust en je gedachten verdwijnen langzaam.

 Je kan de meditatie prettig volgen door de rustige stem die Amanda bezit.

 Ze neemt je mee, pakt je gelijk op en is mooi vanuit het hart en ziel gesproken.

 Het vervolg van de sessie is dat Wander afstemt op jou geboorte namen en contact maakt met de Akasha Kronieken.

Die voelt heel goed en zuiver, dit doet hij op een manier die meesterschap waardig is.

 

Met de opening van Wander en de stilte daarna laat hij je het volle licht opnemen van al wat is en de beelden komen vanzelf, je mag voelen en ervaren. Als de sessie aan het einde is ervaar je het prachtige vredige/helende gevoel.

 Bijkomen van de sessie en in alle stilte na voelen is een mooie en prettige manier om af te ronden om in het hier en nu te komen.

 

Wander verteld op een warme liefdevolle manier wat hij heeft doorgekregen van de Akasha Kronieken en beantwoord je vragen. De boodschap is duidelijk en helder en inzichtelijk en goed te volgen.

 

 De manier waarop Wander dit doet is met veel passie, zuiverheid, licht en liefdevol.

 In volledig meesterschap diepe dankbaarheid naar jou, Wander.

 Al met al een mooie prettige zuivere liefdevolle sessie. Bedankt Wander en Amanda voor deze sessie.

 Liefdevolle groet vanuit het hart, Jos

 

De ervaring van Kimberly en haar paard Bandiet

 

Ik wil hierbij Wander ontzettend bedanken, voor het helpen bij mijn paard. Ik was ten einde raad, wat is er toch met hem? Mijn paard zat totaal niet lekker in zijn vel.
We zijn naar de kliniek geweest omdat ik dacht dat hij last had van zijn rug. Daaruit bleek dat het niet Zijn rug was, maar een blessure in zijn rechter voorbeen. Niet heel ernstig gelukkig. Een halfjaar Later had ik nog steeds het  gevoel dat er iets niet klopte!


Toen heb ik in eerste instantie Amanda gevraagd of ze iemand wist, die mij kon helpen met "de gedachte" lezen van mijn paard. Omdat je ook vaak hoort over "oplichtings praktijken".
Uiteindelijk gaf ze aan dat Wander me graag zou willen helpen, hij wilde ook graag eens de Akasha Kronieken van  een dier lezen om  uit te proberen. Ik heb meteen ja gezegd ik vertrouw zowel Wander als Amanda alles toe.
Ik mocht wat vragen bedenken. Het eerste wat in me opkwam: is hij wel happy hier op stal, en heeft hij pijn?
Na de reading vertelde Wander me dingen die waar zijn, echt bizar dat dat kan op afstand. Uiteindelijk gaf bandiet, mijn paard, aan pijn te voelen in zijn linker heup.

Ik heb er vlak daarna een goede osteopaat bij gehad, en niks tegen haar gezegd over wat Wander mij vertelde. En wonderbaarlijk, ze kwam op precies hetzelfde gebied uit. De heup! Het zat zelfs tegen een ontsteking aan. Wat Wander ook al had aangegeven. Ik wist door Wander precies wat ik moest doen, en wie ik er bij moest halen. Ik was zo blij.

We gaan eindelijk de goede kant op. Bandiet is weer happy, en ik dus ook.

Als er nog eens iets is, weet ik Wander zeker te vinden. Natuurlijk is hij geen dierenarts, maar Wander kan je wel de goede kant op leiden.

Wander nogmaals super super super bedankt.

Groetjes Kimberley.

 

 

 


 

1. Akasha reading op afstand

Stappen;

1 Ik mail je een intake formulier en factuur toe.

2 Na ontvangst van betaling en intake formulier spreken we een datum af.

3 Ik doe de reading en stel jouw vraag aan de kronieken.

4 Ik maak een verslag van de informatie die doorgekomen is en voeg daar, indien nodig, een advies aan toe hoe je de informatie gericht kan inzetten.

5 Ik mail het geheel naar jou in een word document zodat je aan de slag kan.

 

Jouw investering reading op afstand, €32.50- incl btw

 

Als je achteraf toch behoefte hebt aan een belafspraak kan dat, hiervoor word wel €10 extra in rekening gebracht. We plannen de afspraak na ontvangst van betaling.


 

2. Akasha reading op afstand met belafspraak

 

 

Stappen;

1 Ik mail je een intake formulier en factuur toe.

2 na ontvangst van betaling spreken we een datum af.

3 Ik doe de reading en stel jouw vraag aan de kronieken.

4 Ik maak een verslag van de informatie die doorgekomen is en voeg daar, indien nodig, een advies aan toe hoe je de informatie gericht kan inzetten.

5 Ik mail het geheel naar jou in een word document zodat je aan de slag kan, met het verslag stuur ik je een paar mogelijkheden voor een belafspraak van max 30 minuten.

6 Met de belafspraak help ik je gericht op gang en beantwoord ik je vragen die uit de reading zijn ontstaan.

 

De belafspraak plannen we +- 3 dagen nadat jij je verslag ontvangen hebt, dan heb jij een paar dagen om het op je in te laten werken en je vragen aan mij op te stellen.

 

Jouw investering reading op afstand met belafspraak, €45- incl btw

 

                                                               


 

3. Live Akasha reading

Stappen;

1 Ik mail jouw het intake formulier en factuur toe.

2 Na ontvangst van betaling spreken we een plaats en datum af.

3 In jou bijzijn open ik de Akasha Kronieken, stel de door jou geformuleerde vraag en schrijf het antwoord op. 

4 Als ik het antwoord van jouw Meesters, Leraren en Dierbaren ontvangen heb deel ik het antwoord met jou en zal ik opkomende vragen beantwoorden. Hierna sluit ik de kronieken weer en is de sessie afgerond.

5 Ik maak een verslag van de informatie die doorgekomen is en voeg daar, indien nodig, een advies aan toe hoe je de informatie gericht kan inzetten.

6 Ik mail het geheel naar jou zodat je aan de slag kan.

 

Jouw investering live Akasha reading €55.- inlc btw

 

 De live reading zal rond één uur duren.

We kunnen de reading bij mij of jou thuis of een openbare bos/natuurrijke omgeving doen. Het is wel van uiterst belang dat we er absoluut niet gestoord kunnen worden, afleiding uit de omgeving kan de verbinding met de Akasha Kronieken sterk beïnvloeden.

Afhankelijk van locatie en reistijd worden er mogelijk wel extra kosten gerekend!

 

Als je achteraf nog behoefte hebt aan een belafspraak kan dat, hiervoor word wel €17,50- incl btw extra in rekening gebracht.