De Akasha Kronieken

Het energetisch archief van de ziel


Wil jij nu antwoorden op (brandende) levensvragen?

Zoals: "Waarom beland ik steeds weer in een depressie?" of "Waarom doe ik zo mijn best, maar kan ik geen passende baan vinden?" of "Waarom lukt het mij niet om gelukkig te zijn?"

 

En wil jij weten wie jij in ware essentie bent?

Wil jij heling ontvangen op het hoogste niveau?

 

Samen met mij kun je nu in jouw Akasha kronieken stappen, dé bibliotheek van jouw ziel. Al je vragen omtrent blokkades, angsten, ziekten en meer kun je stellen en je zult gegarandeerd antwoorden ontvangen.

 

Ik wil jou helpen, ik wil jou begeleiden naar dat ultieme geluk!

 

Hoe gaaf zou het zijn om eindelijk verlost te zijn van al die ongewenste stukken in jezelf!

 

Hoe gaaf zou het zijn om eindelijk weer te mogen zijn, wie je bent!?

 

NIEUW! Je kunt vanaf nu kiezen uit een Akasha reading met Wander of met Amanda. Mocht je een voorkeur hebben, laat het ons dan weten. Anders maken wij intuïtief de keuze wie jouw reading zal doen.

 

 Wat zijn de Akasha Kronieken?

Kort uitgelegd zijn de Akasha Kronieken het energieveld waar we zijn ontstaan. Jouw blauwdruk, alle voorgaande levenservaringen en de totale doelstelling van jouw ziel zijn daar opgeslagen. Denk dan aan jouw persoonlijke missie, jouw levenspad, te behalen doelen en niet te vergeten; Jouw ware essentie!

Door contact te maken met jouw persoonlijke Akasha Kronieken ben ik in staat om levensvragen te beantwoorden die jouw 'zijn' in totaal omvatten.

De Akasha Kronieken worden streng bewaakt door de 'Heren van de Kronieken', zie ze als poortwachters. Tussen de Heren van de Kronieken en de Akasha-reader bevinden zich de Meesters, Leraren en Dierbaren van het persoon of dier waarvan de Kronieken worden geopend. Zij geven de informatie door aan de reader die ze hebben verkregen van de Heren van de Kronieken. Deze informatie is altijd vanuit het/jouw geheel gezien én altijd passend bij de situatie vanaf het punt waar jij je bevind, en een waar je naartoe wilt. Het doel van de Heren van de Kronieken je Meesters, Leraren en Dierbaren is altijd bedoeld om jou op je hoogst mogelijke potentieel te laten 'zijn'.


Akasha Kronieken en intuïtie

Er is een zekere vergelijking in de informatie die je vanuit je intuïtie of de Kronieken kan ontvangen. Toch zijn er belangrijke verschillen tussen de twee. Als je jouw gehele zijn/ziel op een podium uitbeeld dan is intuïtie een schijnwerper die een stukje van het geheel kan belichten. Als je via de kronieken gaat kijken verlicht de Heilige Geest of God, het Kosmische Wezen of universum, het hele podium die jouw geheel omvat. Intuïtie is dus in dit moment en de Akasha Kronieken in het geheel.

"een zee aan informatie ligt hier opgeslagen"
"een zee aan informatie ligt hier opgeslagen"

Let op: De Akasha Kronieken kunnen geen toekomstvoorspellingen doen omdat:

* De toekomst niet vast ligt, maar zich vormt uit onze gedachten, acties en gedragingen.

* De Heren van de Kronieken (die de informatie vanuit het Akasha veld doorgeven aan onze Meesters, Leraren en Dierbaren) leven niet in de aardse tijds en-ruimtegeest.

De Akasha Kronieken zijn heel persoonlijk en daarom kun je alleen vragen stellen die jou aangaan. Als je iets over een ander wil weten in een willekeurige situatie kan je enkel vragen wat jouw aandeel in de betreffende situatie is.

 

Voorbeeldvragen:

"Hoe kan ik mijn kind het beste helpen in deze situatie?" of, "Hoe kan ik de relatie tussen mij en mijn zus weer goed krijgen?"


Ga jij de verbinding met je ziel aan?


De aangeboden vormen

Een Akasha Reading kan op diverse manieren geschieden, ik bied het in drie vormen aan. Beide vormen op afstand zijn voor mens, dier, woning en onderneming/bedrijf. De live reading is enkel voor mensen beschikbaar.

Voor Mensen

Heb je belangrijke levensvragen? Terugkerende situaties, blokkades of moeilijkheden?

Of wil je weten welke belangrijke (levens) stappen je nu moet zetten?

 

Een Akasha reading is mogelijk zolang je de vragen stelt over je eigen leven of jouw aandeel in een situatie.

Voor Dieren

Wil je graag weten wat er in het hoofd van jouw (huis)dier omgaat?

Denk aan spanning, ongenoegen, lichamelijke problematiek, etc.

Dan is een Akasha reading mogelijk!

 

Let op: Het is belangrijk voor onze dieren dat zij er in toestemmen om hun Kronieken te openen.

Je kunt dat heel eenvoudig doen door bij het dier te gaan zitten of staan. Vertel wat je intentie is en of hij/zij dat goed vind.

Als het dier zich van je afwend of wegloopt is dat een nee, als het dier zich tot jouw wend of toenadering zoekt stemt het toe.

Voor Woningen

Door de kronieken van een huis te lezen kunnen de idealen, het potentieel en de waarschijnlijkheden ervan achterhaald worden. Als je mogelijk onverklaarbare activiteiten in huis ervaart of nare energieën dan kan dat achterhaald worden.

 

Voor het lezen van de Kronieken van een woning is de toestemming van de de huidige eigenaar of huurder nodig.

Wanneer een woning leeg staat is het vrij deze te lezen totdat de woning weer verkocht is. Mocht je dus een huis op het oog hebben en je wilt graag weten wat het verhaal achter de woning is? Vraag een reading aan.

Voor bedrijven

Heb je een eigen bedrijf? Wil je weten hoe je alles eruit kunt halen wat er in zit?

Een Akasha reading is mogelijk!

 

Denk aan vragen over de werkomgeving, omgang met medewerkers, of mogelijke stappen om te nemen die het bedrijf het meest ten goede komen.

 

Als je niet de eigenaar bent maar wel het hoofd van een afdeling binnen een bedrijf kun je enkel over die afdeling vragen stellen. 

1. Akasha reading op afstand

Stappen;

1 Ik mail je een intake formulier en factuur toe.

2 Na ontvangst van betaling en intake formulier spreken we een datum af.

3 Ik doe de reading en stel jouw vraag/vragen aan de Akasha Kronieken.

4 Ik maak een verslag van de informatie die doorgekomen is en voeg daar, indien nodig, een advies aan toe hoe je de informatie gericht kan inzetten.

5 Ik mail het geheel naar jou in een word document zodat je ermee aan de slag kunt.

 

 

Jouw investering in een reading op afstand, €32.50- incl btw

 

Als je achteraf toch behoefte hebt aan een belafspraak kan dat, hiervoor word wel €15 extra in rekening gebracht. We plannen de afspraak na ontvangst van betaling.


 

2. Akasha reading op afstand met belafspraak

 

 

Stappen;

1 Ik mail je een intake formulier en factuur toe.

2 na ontvangst van betaling spreken we een datum af.

3 Ik doe de reading en stel jouw vraag aan de kronieken.

4 Ik maak een verslag van de informatie die doorgekomen is en voeg daar, indien nodig, een advies aan toe hoe je de informatie gericht kan inzetten.

5 Ik mail het geheel naar jou in een word document zodat je aan de slag kan, met het verslag stuur ik je een paar mogelijkheden voor een belafspraak van max 30 minuten.

6 Met de belafspraak help ik je gericht op gang en beantwoord ik je vragen die uit de reading zijn ontstaan.

 

De belafspraak plannen we +- 3 dagen nadat jij je verslag ontvangen hebt, dan heb jij een paar dagen om het op je in te laten werken en je vragen aan mij op te stellen.

 

Jouw investering reading op afstand met belafspraak, €45- incl btw

 

                                                               


 

3. Live Akasha reading

Stappen;

1 Ik mail jouw het intake formulier en factuur toe.

2 Na ontvangst van betaling spreken we een plaats en datum af.

3 In jou bijzijn open ik de Akasha Kronieken, stel de door jou geformuleerde vraag en schrijf het antwoord op. 

4 Als ik het antwoord van jouw Meesters, Leraren en Dierbaren ontvangen heb deel ik het antwoord met jou en zal ik opkomende vragen beantwoorden. Hierna sluit ik de kronieken weer en is de sessie afgerond.

5 Ik maak een verslag van de informatie die doorgekomen is en voeg daar, indien nodig, een advies aan toe hoe je de informatie gericht kan inzetten.

6 Ik mail het geheel naar jou zodat je aan de slag kan.

 

Jouw investering live Akasha reading €55.- inlc btw

 

 De live reading zal rond één uur duren.

We kunnen de reading bij mij of jou thuis of een openbare bos/natuurrijke omgeving doen. Het is wel van uiterst belang dat we er absoluut niet gestoord kunnen worden, afleiding uit de omgeving kan de verbinding met de Akasha Kronieken sterk beïnvloeden.

Afhankelijk van locatie en reistijd worden er mogelijk wel extra kosten gerekend!

 

Als je achteraf nog behoefte hebt aan een belafspraak kan dat, hiervoor word wel €17,50- incl btw extra in rekening gebracht.

 

 

 

Lieve, warme groeten,

 

Wander & Amanda van Hinsberg

 Twee Prachtige ervaringen

 

De ervaring van Jos

Het begin van een sessie is altijd spannend als je niet bekend bent met de Akasha Kronieken.

 Wander stelt je gerust met zijn mooie rustgevende muziek, en start de sessie vanuit het hart met een meditatie, ingesproken door zijn vrouw Amanda. Je komt in de rust en je gedachten verdwijnen langzaam.

 Je kan de meditatie prettig volgen door de rustige stem die Amanda bezit.

 Ze neemt je mee, pakt je gelijk op en is mooi vanuit het hart en ziel gesproken.

 Het vervolg van de sessie is dat Wander afstemt op jou geboorte namen en contact maakt met de Akasha Kronieken.

Die voelt heel goed en zuiver, dit doet hij op een manier die meesterschap waardig is.

 

Met de opening van Wander en de stilte daarna laat hij je het volle licht opnemen van al wat is en de beelden komen vanzelf, je mag voelen en ervaren. Als de sessie aan het einde is ervaar je het prachtige vredige/helende gevoel.

 Bijkomen van de sessie en in alle stilte na voelen is een mooie en prettige manier om af te ronden om in het hier en nu te komen.

 

Wander verteld op een warme liefdevolle manier wat hij heeft doorgekregen van de Akasha Kronieken en beantwoord je vragen. De boodschap is duidelijk en helder en inzichtelijk en goed te volgen.

 

 De manier waarop Wander dit doet is met veel passie, zuiverheid, licht en liefdevol.

 In volledig meesterschap diepe dankbaarheid naar jou, Wander.

 Al met al een mooie prettige zuivere liefdevolle sessie. Bedankt Wander en Amanda voor deze sessie.

 Liefdevolle groet vanuit het hart, Jos

 

De ervaring van Kimberly en haar paard Bandiet

 

Ik wil hierbij Wander ontzettend bedanken, voor het helpen bij mijn paard. Ik was ten einde raad, wat is er toch met hem? Mijn paard zat totaal niet lekker in zijn vel.
We zijn naar de kliniek geweest omdat ik dacht dat hij last had van zijn rug. Daaruit bleek dat het niet Zijn rug was, maar een blessure in zijn rechter voorbeen. Niet heel ernstig gelukkig. Een halfjaar Later had ik nog steeds het  gevoel dat er iets niet klopte!


Toen heb ik in eerste instantie Amanda gevraagd of ze iemand wist, die mij kon helpen met "de gedachte" lezen van mijn paard. Omdat je ook vaak hoort over "oplichtings praktijken".
Uiteindelijk gaf ze aan dat Wander me graag zou willen helpen, hij wilde ook graag eens de Akasha Kronieken van  een dier lezen om  uit te proberen. Ik heb meteen ja gezegd ik vertrouw zowel Wander als Amanda alles toe.
Ik mocht wat vragen bedenken. Het eerste wat in me opkwam: is hij wel happy hier op stal, en heeft hij pijn?
Na de reading vertelde Wander me dingen die waar zijn, echt bizar dat dat kan op afstand. Uiteindelijk gaf bandiet, mijn paard, aan pijn te voelen in zijn linker heup.

Ik heb er vlak daarna een goede osteopaat bij gehad, en niks tegen haar gezegd over wat Wander mij vertelde. En wonderbaarlijk, ze kwam op precies hetzelfde gebied uit. De heup! Het zat zelfs tegen een ontsteking aan. Wat Wander ook al had aangegeven. Ik wist door Wander precies wat ik moest doen, en wie ik er bij moest halen. Ik was zo blij.

We gaan eindelijk de goede kant op. Bandiet is weer happy, en ik dus ook.

Als er nog eens iets is, weet ik Wander zeker te vinden. Natuurlijk is hij geen dierenarts, maar Wander kan je wel de goede kant op leiden.

Wander nogmaals super super super bedankt.

Groetjes Kimberley.