Personal Clearing

Let op! vervalt per 1-10-2018


Scroll omlaag

 voor een prachtig

 ervaringsverhaal!

Let op: Per november 2018 vervalt dit aanbod

 

Personal Clearing

Bij personal clearing gaan we naar de essentie/grondslag van het probleem of gevoel (de klacht). Alles is een vorm van energie, zo dus ook emotionele, lichamelijke en mentale pijnen, zielen en entiteiten.

 

Clearing is niks meer of minder dan het wegnemen van de specifieke energie welke de klacht veroorzaakt.

 

Emotionele, lichamelijke en mentale blokkades en ongewenste klevers/lifters worden met de wortels tezamen uit uw systeem verwijderd. Dit stelt je weer in staat om te voelen wat werkelijk van jou is en wat niet. Op die manier ontstaat ruimte voor je om jezelf te zijn en de juiste beslissingen te nemen in je leven.

 

Bij een personal clearing vindt geen aanraking plaats en het is niet nodig dat je je levensverhaal vertelt. Dit is mogelijk op afstand.

 

Het enige wat nodig is om alles weer te laten stromen wat vast zit, is onvoorwaardelijk aanwezig zijn. Op het moment dat de blokkades, oordelen, trauma’s en andere negatieve energieën er volledig mogen zijn en omarmd worden, zullen deze zich via mij ontladen. Dit houdt in dat degene die gecleard wordt, daarna niet nogmaals deze pijnlijke zaken hoeft te ervaren.

 

Wander doet de clearing en maakt een kort verslag over wat naar voren is gekomen, om na te lezen en zo meer inzicht te krijgen in jezelf en je knelpunten. Amanda maakt naar aanleiding daarvan een persoonlijk afstemscript.

Dit afstemscript is een nieuw, persoonlijk, positief verhaal wat je ELKE dag tegen jezelf zegt. Je zorgt dat je echt gelooft in je nieuwe verhaal/werkelijkheid, ook al lijkt het nog niet 'echt'. Je zult zien dat je je binnen zeer korte tijd gezonder, gelukkiger en vrijer voelt.

 

Eric Dowsett is de grondlegger van 'Clearing'. Hij deelt deze techniek al meer dan 23 jaar.

 

Jouw investering voor een clearing is €45- als je er een belafspraak bij wil voor meer uitleg en inzicht is dat ook (achteraf) mogelijk, hiervoor brengen we €17,50 per 30 minuten voor in rekening. Prijzen zijn inclusief btw.

 

 

"We cannot know what change is if we are not able to manifest it.

So, rather than try to imagine a new reality, we must first let go of the old." 

- Eric Dowsett

 

 


Clearing, de ervaring van Richelle

 Richelle is een jonge vrouw van 25 jaar met een kinderwens. Ze zat middenin het proces toen ze bij ‘Buitengewoon’ terechtkwam.

 

 Dit is haar verhaal:

“Wij, mijn vriend en ik, zijn al een tijdje bezig om in verwachting te raken. Het ging niet van een leien dakje…

 In september 2015 ben ik gestopt met de pil. We wilden heel graag een kindje, alleen zwanger worden lukte niet.

In maart 2016 kwam ik bij de gynaecoloog terecht, toen zijn we erachter gekomen dat ik geen eisprong had.

 Een maand later kwam ik bij een homeopaat, in de hoop dat zij mij kon helpen met gewicht verliezen. Hier kwam duidelijk naar voren dat ik allergisch was voor verschillende voedingsmiddelen. Op advies heb ik die direct laten staan en ik viel binnen korte tijd af. In de zomer begon ik met clomid (dit zorgt ervoor dat eicellen in de eierstok rijpen en zet de eisprong in gang)

 

Niet veel later kwam ik in contact met Amanda, we hadden het over kinderen en ik vertelde dat het niet lukte om in verwachting te raken. Elke maand was opnieuw spannend; zou ik nu dan eindelijk in verwachting zijn? Ik vloeide al 40 dagen (ongewone menstruatie) waarvoor ik een kijkoperatie moest ondergaan. Amanda stelde voor dat een ‘clearing’ wellicht kon helpen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Toch heb ik het gedaan, want als je iets niet probeert, weet je ook niet of het werkt.

 

Voor de clearing had ik altijd last van mij rug, waarvoor ik al meerdere keren bij de huisarts was geweest. Niemand wist waar het door kwam, dus leerde ik ermee leven. Na de clearing voelde ik ineens ontspanning in mijn rug, iets wat ik de laatste tijd niet kende. Wouw! De pijn in mijn rug zakte weg!

 Na de clearing kreeg ik een verslag, hier kwam heel veel uit. Er zou al een ziel bij ons zijn die wilde dat ik eerst dingen van mijzelf zou oplossen; helen en verwerken. Zodra dat gedaan was, zou ze echt bij ons komen.

 Ook ontving ik 4 affirmaties, dat zijn zinnetjes om mijn vriend en mij op hetzelfde pad te zetten en positief te worden over onze toekomst. Deze affirmaties zeiden wij 2 keer per dag op, soms zei ik ze zelfs vaker.

 Door de clearing én de affirmaties voel ik duidelijk verandering. Ik had dit niet verwacht, omdat ik vooraf niet precies wist wat een clearing inhoudt.”

 

5 maanden na de clearing:

 “Ik ben inmiddels 3 maanden zwanger en ik voel me echt gelukkig! Ik heb veel last gehad van misselijkheid en de gebruikelijke kwaaltjes. Ik wil elke vrouw in een soortgelijke situatie als de mijne, mee willen geven dat je soms eens iets moet proberen waarvan je vooraf niet precies weet wat voor effect het zal hebben.

 

Probeer rustig te blijven. Het heeft ons echt geholpen, en of het alleen door de clearing en de affirmaties komt of dat het alles bij elkaar was, dat maakt niets uit. Ik ben er mee geholpen en ik kreeg er gratis een pijnvrije rug bij!