Energetische Huisreiniging

Let op! vervalt per 1 november 2018, hierna zal het enkel nog ingezet worden voor Buitengewoon Kindercoaching


Voel je je bekeken terwijl er niemand is?

 

Heb je thuis last van onverklaarbare emoties of emotionele onbalans?

 

Slaap je slecht en heb je rare nare dromen?

 

Heb je lichamelijke klachten zonder duidelijke reden?

 

Zijn er plekken of kamers in huis die een 'zware' of donkere energie hebben of een angstgevoel opwekken?

 

Brengt het gebruiken van witte Salie geen verbetering?

 

Dan is een Energetische huisreiniging de oplossing!

 

Als je één of meerdere van bovenstaande kenmerken ervaart

is de kans groot dat er (aan aarde gebonden) zielen, entiteiten of residuele energieën aanwezig zijn in je huis .

 

Zielen en entiteiten kunnen meeliften, genodigd of ongenodigd binnen dringen of al aanwezig zijn wanneer je een woning betrekt.

 

Residuele energie is een overblijfsel van een geschiedenis of gebeurtenis die zich in je huis heeft afgespeeld of de energie/karakter/uitstraling van eerdere of huidige bewoners. De muren hebben deze energie is als een bandrecorder opgeslagen in de ruimte en herhaald zich oneindig tot het weggehaald word.

 


 

Wanneer kan je een huisreiniging inzetten?

Huisreinigingen kan je doen voordat je een woning betrekt zodat je zeker weet dat jij alleen, met partner of gezin degene zijn die de woning bewonen, of wanneer je merkt dat er iets niet goed is of plotseling veranderd in je huidige woning.

 

Kenmerkend bij personen

Wat kenmerkend is voor een woning onder invloed is dat mensen die er wonen drastisch kunnen veranderen. De verandering die iemand ondergaat hangt af van meerdere factoren, de aard van wat er aanwezig is, hoe beïnvloedbaar iemand is, het doel van de aanwezige energie en de kracht die de energie bezit.

Er kunnen veranderingen in het gedrag optreden die je eerder nog niet gezien hebt bij jezelf of de ander als, boosheid, angsten, liefdeloos of begripsloos naar anderen, apathisch zijn, lichamelijke klachten, euforie en zelfs lichamelijke ziektes. Deze klachten kunnen buitens huis of specifieke ruimte ook zo weer over zijn, maar dat is per situatie verschillend..

 

Kenmerkend voor woningen of ruimtes

Het voornaamste gevoel is vaak dat jij je niet, of plots niet meer, op je gemak of thuis voelt in je huidige woning. Bij het betrekken van een nieuwe woning is dat lastiger omdat je dan nog niet gewend bent aan het huis. Dan zal je waarschijnlijk eerder een gevoel van 'er klopt hier iets niet' overkomen. Het kan zijn dat één of een aantal kamers zijn die niet goed of donker aanvoelen, een drukkende sfeer aanwezig is of het hele huis/pand die onder een sluier lijkt te liggen. Je kan in bepaalde ruimtes of hele huis zomaar last krijgen van lichamelijke klachten die bij het uitlopen van de ruimte of huis/pand als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 

Andere mogelijkheden zijn dat je huis als het ware gaat leven. Bijvoorbeeld deuren die openen en sluiten, schimmen in je ooghoeken, spullen die verplaatsen of zelfs verdwijnen terwijl je er zeker van bent dat je het er neergelegd hebt en soms dagen later op de meest opzichtige plekken opduiken en apparatuur die zijn eigen leven gaat leiden. 

 

Wat is het verschil tussen zielen en entiteiten?

Het verschil tussen entiteiten en zielen, die ook geesten genoemd worden, is dat een ziel(geest) een menselijke energievorm is en een entiteit niet. Vrij vertaald betekend entiteit 'wezen'. Het stamt uit het Latijn waar het woord entitas het 'er zijn van het zijnde' betekend. Entiteit word dus nog vaak gebruikt als verzamelnaam voor zielen en andere wezens, niet fysieke levensvormen, die op aarde zijn. Mijn bevindingen heb ik gebaseerd op vele persoonlijke ervaringen én die van anderen met deze energieën(entiteiten).

 

Zielen kunnen met je mee liften of je aandacht aanroepen om ze te helpen. Een ziel kan als een entiteit overkomen wanneer die negatief geladen is door het leven welke de persoon geleefd heeft, onder welke invloed de ziel is en wat zijn intenties zijn. Er zijn nog vele diverse redenen te noemen die per situatie verschillen.

 

Er zijn diverse levensvormen die onder de noemer entiteit vallen, ze hebben zichzelf van het licht afgekeerd/versneden en voeden zich met onze negatieve emoties. Entiteiten zijn zeer geleerd in het vinden van oude wonden die zich in jouw systeem ophouden en tappen daar op in om je gevoelens en waarneming te manipuleren. Hun doelstelling is om zo veel mogelijk energie van je af te tappen en je te remmen in je spirituele ontwikkeling. Des te bewuster jij word van jezelf en hun aanwezigheid des te minder kans van slagen zij hebben.

 

 

Zie ook mijn filmpje op Youtube!


Mijn methode

 

 

Via ons contact formulier, telefoon of onze Facebookpagina (via privé bericht) kan je mij, Wander, vrijblijvend je vraag stellen of situatie omschrijven en gaan we samen kijken hoe we verder gaan, dat is per situatie verschillend.

 

Ik werk puur met energie en de Akasha Kronieken. Door weg te halen wat 'rondhangt' in de ruimte en het volledig zuiveren van actieve en residue energie uit alle vertrekken van het huis of pand, en zo nodig ook de mensen die er wonen of ruimte betrekken komt alles weer in een neutrale toestand. Als ik, met hulp van de engelen, alles opgeruimd heb sluit ik de ruimtes af zodat er geen nieuwe 'narigheid' terug kan keren.

 

Het lezen van de Akasha Kronieken van een woning geeft informatie over wat er gebeurd is in de woning of wat er zich op die plek afgespeeld heeft voordat de woning gebouwd werd wat van invloed is op de sfeer en wat de doelstelling van het huis is.

 

 Het kan ook zijn dat iemand die woning of ruimte betrekt een lek of portaal vormt, ik zal die persoon dan helpen deze te sluiten.   

 

Entiteiten haal ik weg met de Clearingstechniek en overleden personen geef ik, indien nodig, de kans om aan te geven wat voor hun nodig is om over te kunnen gaan waarna zij de rust kunnen vinden om over te gaan en de rust in huis terug keert.

 

Ik werk niet met witte salie of rituelen, (hiermee wil ik ze niet ontkrachten) puur met intentie, energie en gevoel.

 

 


 

Het aanbod

Ik bied de energetische huisreiniging aan in drie verschillende soorten en zijn op locatie of afstand mogelijk.

In de berekening ga ik uit van een huis tot op grote van een eengezinswoning met 4/5 slaapkamers.

Om meer van het huis, de plek waar het staat en de historie te achterhalen zijn de Akasha Kronieken zeer effectief.

Ik bied een Akasha Reading in combinatie met een Energetische Huisreiniging aan met korting op de reading. Zie combi deal.

Bij elke sessie zit een vrijblijvend intake gesprek inbegrepen. Dan bespreken we de situatie, geef ik mijn advies en maken we een plan van aanpak als we verder gaan. Wanneer we niet verder gaan worden er dus geen kosten in rekening gebracht.

Wanneer ik op locatie werk reken ik een vergoeding van €0,62 per kilometer berekend vanaf 1723 KC.

 

Basis Pakket

Vrijblijvend intake gesprek en advies. Reinigen en afsluiten woning.

Duur C.A 1 uur   Prijs €45-.

 

               

Uitgebreide pakket

Vrijblijvend intake gesprek advies. Reinigen en afsluiten woning.             

Energie bewoners zuiveren, verbinding verbreken 2 bewoners
Duur C.A 1,5 uur   Prijs €65-

 

Volledig pakket

Vrijblijvend intake gesprek advies. Reinigen en afsluiten woning.

Energie bewoners zuiveren, verbinding verbreken 4 bewoners

Analyse gedachtegoed. Hoe trek je dingen aan? Gedachtepatronen aanpassen.

Duur C.A 2 uur    Prijs €80-

 

Kosten extra bewoners zuiveren en verbinding verbreken €5- p.p

 

!! Combideal !!

Een Akasha Reading op afstand van uw huis in combinatie met een Energetische Huisreiniging.

Los €32.50, in combinatie €25- (plus kosten van de huisreiniging)